Sådan tilsluttes en direkte TV HD boks med en DVR

January 30

Sådan tilsluttes en direkte TV HD boks med en DVR

DirecTV, en førende satellit tv programmering selskab, tilbyder et HD (high definition) modtager med indbygget DVR (digital video recorder) at give kunderne med HD-kvalitet programmering og de talrige funktioner, som en DVR giver. Du kan forbinde DirecTV HD DVR satellit boks til dit TV med et par kabler og derefter begynde at holde pause, spole tilbage, optage og spoling live high-definition TV. Denne type af satellitmodtager kan også optage to programmer og spille en anden en på samme tid.

Instruktioner

• Tilslut et af koaksiale kabler til stikkontakten i væggen for din satellitsignal. Tilslut anden enden af kablet til bagsiden af DirecTV HD DVR modtageren ved hjælp af en "Sad i 1" jack.

• Brug den anden koaksialkabel til at forbinde den anden satellitsignal fra stikkontakten i væggen. Tilslut anden enden til anden "Sad i 2" stikket på bagsiden af HD DVR-modtager.

• Tilslut HDMI-kabel til bagsiden af DirecTV HD DVR modtageren ved hjælp af "HDMI" jack. Tilslut anden enden af dette kabel til stikket "HDMI" på bagsiden af HD-tv. En HDMI-tilslutning giver den bedste lyd og video kvalitet for at se high - definition tv.

• Hvis du ikke har et HDMI-kabel, bruge et komponentvideokabel plus et audio-kabel til at slutte din HD DVR DirecTV receiver til dit HD-fjernsyn. Tilslut komponent-videokablet til bagsiden af modtageren ved hjælp af "A / V ud" knægte. Dette kabel bruges til videosignaler.

• Matche farverne på kabel-stik til output stik (grøn til grøn, blå til blå og rød til rød). Tilslut anden enden af dette kabel til bagsiden af HD tv bruger den "A / V IN" knægte og matchende farver igen.

• Brug et lydkabel (røde/hvide) til at forbinde det "A / V ud" stik på bagsiden af boksen HD til A / V IN "stik på fjernsynet. Matche de stik i begge ender (rød til rød og hvid til hvid). Dette kabel bruges til audio-signaler.

Tips & advarsler

  • Bruge alle funktioner i en DVR modtager, skal du have to separate satellitsignaler (kabler) gå til placeringen af den modtager/TV plus DVR service fra DirecTV. For at se HD-kvalitet programmering, du har brug for en HD TV plus en HD programmering pakke fra DirecTV.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com