Kan jeg ændre tænding Cylinder på en 2003 Ford F-350?

January 23

2003 basismodellen Ford F-350 kom udstyret med 5,4-liters V-8 motor. Der var fire andre motor muligheder for 2003 F-350, herunder en 6.0-liters dieselmotor. 2003 F-350 er en tænding lås cylinder, tilsluttet tændingskontakten i ratstammen. Tænding lås cylinder er normalt udskiftes når det ikke starter lastbilen, eller hvis den centrale tumblere bære ud og cylinderen funktionsfejl. Erstatte lås cylinder er noget let, er i stand til at afslutte inden for en time afhængigt af din mekaniske evne.

Adgang

Åbne kølerhjelmen af F-350. Afbryde negative batterikabel fra det primære batteri og ekstra batteri, hvis udstyret således, ved hjælp af et ratchet og socket sæt. Åbne førerdøren F-350. Fjern de tre monteringsskruer til bunden styretøj kolonne cover, med en stjerneskruetrækker. Fjern bunddækslet fra ratstammen.

Fjernelse

Drej tændingsnøglen til position "Run". Skubbe den låsestift fra bunden af lås cylinder, med en lille punch syl eller skruetrækker spids. Trække tænding cylinderen ud af ratstammen, når det befrier.

Installation

Drej nøglen på den nye cylinder til position "Run". Indsæt cylinderen i ratstammen. Undersøge forbindelsen på den inderste ende af cylinderen, for at sikre tænding lås cylinder er justeret korrekt med sikringsanlæg vaskemaskinen. Drej nøglen til "Off" position. Slå tasten et par gange til "Kør" og derefter "Off" position til at sikre, at det er justeret korrekt. Fjerner parameteren og installere det igen, hvis du har nogen tilpasning problemer. Geninstallere bunden ligklæde mod lavere ratstammen. De tre monteringsskruer og spænd dem LUN med en stjerneskruetrækker.

Test

Installere negative batterikabel på de primære og sekundære batterier, hvis udstyret. Stramme batteri kabler LUN med skralde og socket. Tænd for motoren af lastbilen og off to gange, for at sikre den nye tænding cylinder fungerer korrekt. Fjerne eller justere cylinderen, hvis din lastbil er at have problemer med at starte. Sørg for, du vente, indtil "Vente til at starte" lyset går i instrumentbrættet, før du forsøger at starte motoren i lastbilen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com