Kan du tilslutte en VHS-afspiller til en PC via S-Video?

November 28

Kan du tilslutte en VHS-afspiller til en PC via S-Video?

Forvirring i at skabe forbindelser mellem forskellige videoenheder starter med løs brug af terminologi. Videoformater--sådan en sammensat og S-video - beskriver hvordan elementerne i en video signal får kombineret for at rejse over kabler. Da S-video bruger normalt en runde, fire-benet stik, brugere og leverandører fejlagtigt har tendens til at kalde en runde, syv-benet videostik på en computer eller grafikkortet en S-video stik, selv om det kan bære andre videoformater.

To Video formater

Et video signal indeholder oplysninger til synkronisering, lysstyrke og primære video farverne rød, blå og grøn. Den sammensatte video format kombinerer alle signaler sammen til én, normalt tilgængelige på en gul, koaksial "ud" videostikket på et VHS-afspiller eller anden enhed, der sætter en video signal. Men, S-video-format adskiller sync og lysstyrke fra farveoplysningerne og sender signalet på en runde, 4-pin stik fra enhver enhed, der understøtter S-video, herunder nogle VHS afspillere.

S-video-indgang

Input til enhver enhed, der understøtter to-signal S-video format bør have en findes, 4-pin stik. Men en syv-benet stik, fejlagtigt kaldes S-video, kunne acceptere andre video signal formater samt, herunder composite eller komponent-video, der adskiller signalet i tre dele. En computer eller et skærmkort, der har et af disse stik kan eller kan ikke acceptere output af en VHS-afspiller, afhængigt af mærke, model og programmering af kortet.

Den Video Card

En video card, afhængigt af dets muligheder, kan programmeres til at sende eller modtage enhver video format. Hvis det har kun en runde, gule stik, vil det støtte composite video med enhver enhed med en lignende stik. Hvis det har en rund, fire-benet stik, vil det understøtter S-video med enhver enhed, der understøtter dette format. Hvis det har en syv-benet stik, kan det understøtter enten composite, S-video eller komponent video, afhængigt af hvordan det er programmeret. Men det kan være nødvendigt en adapter for at gøre forbindelsen.

Direkte VHS forbindelse

Video-output fra et VHS-afspiller kan være enten composite eller S-video. Det gule composite output forbinder direkte til gul input stik på en video-kort i en computer. Hvis VHS-afspiller sætter ud S-video på en fire-benet stik, det kan oprette forbindelse direkte til grafikkort med en fire-benet stik. Det kan også tilslutte til en gul, composite video-stik på en video-kort ved hjælp af en adapter, der kombinerer de to signaler sammen. Dog opdeles ikke et sammensat signal for at arbejde i en enhed med en S-video-indgang.

Syv-benet stik

Hvis skærmkortet eller computer har en rund, syv-benet stik ofte men fejlagtigt kaldes en "S-video stik", vil mærke, model og programmering af skærmkort dikterer hvilken video format det støtte. De fleste vil acceptere et output fra et VHS-afspiller, men har brug for ordentlig programmering og adapter defineret af fabrikanten. Præcise instruktioner kan være tilgængelige fra brugsanvisning skærmkort eller producentens websted.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com