Sådan opsige Cell Phone kontrakter

August 11

Næsten alle mobiltelefon udbyder har en indbygget i tidlig opsigelse gebyr i deres servicekontrakter. Det kan koste dig op til $200 til at annullere din tjeneste, selv om din kontrakt er næsten udløbet. Gæster har også løbe ind i problemer som de har annulleret deres kontrakter og derefter blevet opkrævet for service alligevel. Disse er alle ting, som du kan undgå hvis du kender den korrekte måde at afslutte mobiltelefon kontrakter. Mens du kan stadig nødt til at betale et gebyr for tidlig opsigelse, kan du muligvis få det reduceret eller elimineret.

Instruktioner

• Komme ud din mobiltelefon kontrakt og gennemgå det oplysninger om tidlig opsigelse gebyrer og processer. Du skal have specifikke oplysninger om omkostninger og om din udbyder tilbyder en pro-rated beløb. En pro-rated mængde trækker penge fra opsigelse gebyr afhængigt af hvor længe du har haft din service. Beregne det beløb, du bør skylder hvis dette er tilfældet.

• Anmeld din mobiltelefon plan. Vide præcis hvilke tjenester du har tilmeldt dig oprindeligt, det er meget vigtig information for dig at være sikker på om.

• Anmeld din mobiltelefon regninger. Kig på de detaljerede debiteringer. Hvis nogen af afgifterne, der afviger fra den mobiltelefon plan, at du er tilmeldt kaldes dette en "ufordelagtigt" element. En ufordelagtigt element kan være grund til at opsige din kontrakt uden at skulle betale et gebyr. Gå tilbage til din mobiltelefon kontrakt og kigge efter den "ufordelagtigt klausul" og læse hvad din udbyder har defineret det som.

• Nedskrive den proratesats, du forventer (hvis nogen) og enhver ufordelagtigt varer (hvis nogen) på et ark papir.

• Ringe din udbyder kunden tjenestenummer og bede om at tale med en manager med hensyn til opsigelse af kontrakten. Nedskrive den dag og tidspunktet for opkaldet og navn eller medarbejder antallet af nogen du tale med på dit papir.

• Fortæl manager du ønsker at opsige din kontrakt. Hvis du har materielt negative elementer Sørg for du bruger udtrykket "ufordelagtigt" når vi taler om dem. Når du har fuldført den opsigelse proces skrive ned et kort resumé af samtalen til dine egne poster.

Tips & advarsler

  • Som man siger, 'Du fange flere fluer med honning' men de andre, «det pibende hjulet får olieret.» Husk når der en samtale til at opsige din mobiltelefon kontrakt være saglig, men fast. Får ikke vred og ikke giver efter.
  • Være forsigtige med online historier om "tricks og tips" for at komme ud af en celle telefon kontrakt, nogle af dem kan afvikle koste dig flere penge som en tyder på du indstille din telefon til roaming kun.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com