Hvordan man kan sætte ringetoner på en Sidekick 3

November 22

Hvordan man kan sætte ringetoner på en Sidekick 3

Selvom du ikke vil finde nogen gratis ringetoner fra T-Mobile for den Sidekick 3, er det stadig muligt at oprette din egen. Den teknologisk saavy Sidekick 3 ejer kun må følge et par enkle trin for at få hans gratis ringetoner.

Instruktioner

Hvordan man kan sætte ringetoner på en Sidekick 3

• Vælge en sang fra din computer, du gerne vil bruge som ringetone. Vælg et afsnit af sangen er 30 sekunder eller mindre for at bruge som din ringetone. Nedskrive det start- og slutdatoer tidspunktet for dit klip.

• Importere en kopi af din sang til computerens media player.Fremhæve sangen og klik på Rediger > Indstillinger > importindstillinger.I importere indstillinger, ændre indstillingen import til "Importer som AAC." Dette opretter en kopi af din sang i fremskreden lydelig kodning (AAC) format, som er et format, der bruges på mobiltelefoner for ringetoner. Kopien vil være fundet i dit bibliotek ved siden af den oprindelige sang.

• Rediger din sang til 30-sekunders klip du ønsker at bruge. Højreklik på sangen i biblioteket og vælge "Vis Info". Her, Vælg "Indstillinger" og ændre felterne Starttidspunkt og sluttidspunkt til de tider, du valgte tidligere ved at skrive dem i som 0:04 og 0:30, f.eks. Klippet gemmes nu i din musikmappe på computeren som normalt.

• Upload sangen til en ringetone-hosting site. To steder, der yder denne service er wappal.com og supload.com (se links i ressourcer). Én gang på hjemmesiden for en af disse websteder, klik "Gennemse". Dette fører dig til mapper på din computer. Find musikmappen og klip du har lavet tidligere, skal du markere den, og tryk på "OK". Fanen Gennemse vil nu give dig mulighed for at uploade. Klik på "Upload". Sangen vil begynde at uploade og kan tage omkring 30 sekunder.

• Kopier Webadressen på den dataoverføre samkøre, der vil blive givet, når din sang er hentet.

• Indtast Webadressen på Download til din telefons internetbrowser. Dette åbner en side for at hente dit klip. Klik på "Download" og gemme klippet i mappen ringetoner. Sangen vil nu blive gemt på din telefon.

• Finde klippet på din telefon og tildele den som ringetone.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com