Hvordan at tilslutte UHF & VHF antenner til kabel-Ready TV

December 16

Tilslutning en UHF eller VHF antenne er en nødvendig del af oprettelse af dit TV til at modtage kanaler. Siden den digitale switch, hvis du ikke har en digital TV, vil du nødt til at gøre dit TV kabel-klar ved at forbinde din antenne til en digital konverter. Hvis du har et digitalt TV, kan du skal blot tilslutte antennen direkte i TV'et. Uanset hvad, der er uden brug af værktøjer og installationen tager kun et par minutter at fuldføre.

Instruktioner

• Sæt enden af antenne ledningen i RF-stik på bagsiden af digital-TV, og så du er færdig. Hvis du ikke har en digital TV, sæt den ene ende af en koaksialkabel i RF-porten på bagsiden af tv'et. Tilslut anden enden af kablet i RF porten mærket "Antenne ud" på boksen digital konverter.

• Tilslut antennen til RF-porten mærket "Antenne i" på boksen digital konverter. Sæt channel vælgeren på bagsiden af boksen til "Kanal 3."

• Sæt boksen digital konverter til en elektrisk stikkontakt og tænd for strømmen. Tænd TV'et og Indstil det til channel 3. Brug fjernbetjeningen til boksen Konverter til at skifte kanaler. Peg fjernbetjeningen på boksen konverter og ikke TV.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com