Hvordan at justere virtuel hukommelse i Windows Vista

June 28

Hvordan at justere virtuel hukommelse i Windows Vista

For at forbedre systemets hastighed og ydeevne, opretter Windows-operativsystemet en permanent fil på computerens harddisk forbeholdt for virtuel hukommelse. Virtuel hukommelse kosttilskud RAM installeret i computeren. Vejledning, information og system opkald, der ikke er plads i den tilgængelige RAM gemmes i filen virtuel hukommelse på harddisken. Windows Vista størrelser denne fil automatisk for hvad det finder optimal ydeevne. Det kan også manuelt justeres.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start".

2 Klik på "Control Panel" post til hovedmenuen.

3 Klik på ikonet "Systemvedligeholdelse" i vinduet "Kontrolpanel".

4 Klik på "System" i vinduet "System og vedligeholdelse".

5 Klik på "Avanceret system settings" i kolonnen i venstre side af vinduet "System". Vista bruger beretning kontrol (UAC) vil informere dig, at Vinduer savn jeres lov hen til fortsætte. Klik på knappen "Fortsæt". UAC informerer dig, før der foretages ændringer til Systemindstillinger og filer.

6 Klik på fanen "Avanceret" i vinduet "Egenskaber for System". Klik på knappen "Indstillinger" i afsnittet "Performance".

7 Klik på fanen "Avanceret" i vinduet "Indstillinger for ydeevne". Klik på "Rediger" i afsnittet "Virtuel hukommelse".

8 Klik på markeringen i feltet ud for "Automatisk lede sidedeler fil nummer nemlig al drev" til at aktivere indstillinger for Manuel justering. Der kan foretages justeringer til enkelte drev.

9 Vælg drevet, og klik på knappen ud for "brugerdefineret størrelse:". Angiv de ønskede værdier for første og maksimale størrelse i de relevante bokse. Klik på knappen "Set", og klik på knappen "OK".

Tips & advarsler

  • Det kan være nødvendigt at genstarte computeren nemlig forandringer hen til virtuel hukommelse skal træde i kraft.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com