Hvordan kan jeg tilpasse min iPod Touch Home Screen?

November 20

IPod Touch er blevet anset for "den funnest iPod nogensinde" da det blev udgivet i 2007 af Apple. Denne bærbare medieenhed ikke kun spiller lyd, men besidder forskellige spil, videoer og fotos, der alle tilgængelige ved at klikke på en touch screen knap. Det er lommeformat, letvægts og nemt for alle at fungere, uanset hvor teknisk dygtige, de kan. Meget af appellen af iPod Touch kommer fra hvordan kan tilpasses det er. Selv ændre skærmen hjem er enkel, og det kan gøres i et par hurtige skridt.

Navigere gennem iPod

Regne ud, hvordan du ændrer indstillingerne for iPod er Touch halvt fuldendt, når du er på en mission for at tilpasse den. Tryk på knappen hjem nederst i midten af iPod hen til opdrage dæk. Her, Vælg "Indstillinger" knappen--det har grå med tre gear. Tryk på "General" til at få adgang til de generelle indstillinger af iPod og ændre dit tapet/Home Screen.

At vælge en ny startskærmen

Når du vælger "Tapet" under generelle indstillinger, vil du blive taget til dine overførte og gemte billeder. Når du vælger et album, kan du vælge hvilket billede der skal vises, når du tænder på din iPod. Klik på miniaturen af det billede, du vil bruge, og det vil blive udvidet. Du kan flytte og skalere billedet til dit ønske, og vælg "Sæt tapet" at bekræfte ændringen. Nu når du tænder på din iPod eller vække den fra slumretilstand, vises dette foto som din startskærm.

Tilpasning af dine dæk

På iPod Touch, kan du tilpasse ikoner på dine dæk. Hvis du vil flytte din programsymboler rundt, holde nede en af dem i cirka tre sekunder, indtil alle ikoner på dækket begynder at vrikke. Nu, kan du arrangere dem eller slette dem, du vil fjerne, ved at trykke på "x" i øverste højre hjørne af ikonet. At holde dine dæk organiseret vil holde dig stress-fri og glad.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com