Hvordan man kan låse telefoner i CDMA-netværk

September 19

Hvordan man kan låse telefoner i CDMA-netværk

CDMA eller kode Division Multiple Access netudbydere ønsker ikke du at bruge din mobiltelefon uden for deres reelle networks. Telefoner, der er udstyret med GSM-teknologien tillader dig at skifte celle foretage en opringning netværk hurtigt på grund af deres SIM-kort. Du har ikke mulighed for at gøre dette med en CDMA-udbyder. For at låse en telefon på et CDMA netværk, du har brug for specifik software til at låse enheden op.

Instruktioner

• Finde frigøre tjenesteyderen du ønsker at bruge via internettet eller andre guide. Eksempler kan nævnes CDMA Software, Unlock til Talk eller cellehjørne. Disse giver dig mulighed at downloade og installere software på din bærbare eller stationære, og give dig et kabel til at knytte til din mobiltelefon. Denne software kan koste så meget som $400. Download den software, du vælger.

• Indtast * #06 # på din mobiltelefon. Dette medfører en række 15 tal til at komme på din skærm, bedre kendt som dit IMEI nummer.

• Køre softwaren du lige har downloadet og installeret på din bærbare eller stationære. Gå til "Start" og klik på det for nylig installeret software. Skriv dit IMEI nummer når bedt om at oprette en ny kode. Dette tillader dig at se dine unlock kode.

• Fastgør enden af din USB til din laptop eller desktop og den modsatte side af din USB i havnen i den nederste del af din computer.

• Tænd din mobiltelefon. Så indtast din unlock kode og klik på knappen "OK". Dette gør det muligt at se ord "Begrænsning Off" på skærmen, hvilket betyder, at du har en unlocked telefon.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com