Bugsering Trailer lys problemer

September 13

Opererer en juridisk trailer på vejene kræver brug af lys. Alle trailere er forpligtet til at have blinklys og bremselys. Større trailere kan være forpligtet til at bære nogle type kørelys, som skal være på når traileren er på en juridisk vej. Spørg din lokale statslige politi for alle bestemmelser vedrørende trailer belysning.

Intermitterende drift

Lys, der blinker og slukker tilsyneladende uden grund kan have flere fejl med det elektriske system. Typisk, trailer ledninger, der er forbundet med køretøjet kun bære hot magt eller positiv spænding fra batteriet. Lysene er kontrolleret af switche inde i bilen. Når bremsepedalen trykkes ned, kører den samme parameter, der driver køretøjets bremselys også den trailer bremselys så godt. Det samme gælder for blinklys. Running lights vil blive drevet af en separat switch fra inden for køretøjet eller via tændingskontakten. En returvej for den elektriske strøm skal gøres for at lys til at fungere. En jordledning køres fra den trailer ramme til ramme af køretøjet. Rammen køretøjet er tilsluttet den negative side af batteriet. Tjek jordledningen, så det ved en god elektrisk forbindelse mellem de to metalstel. En løs jordledning vil forårsage lys til at flimre eller ikke fungere på alle.

Gummi propper

Gummi belagt elektriske stik bruges til at udføre magten fra køretøjet til traileren. Propperne vil have mandlige metal stikben, der passer ind i samme størrelse kvindelige beholderen eller socket. Over tid, kan snavs, og vej snavs ætse disse parring stik. Ren udvendig og indvendig af alle metal stik på en regelmæssig basis. Opbygget korrosion vil isolere de ledende overflader og forårsage lys ikke til at fungere. Fjerne de plast linser fra trailer lys og inspicere pære stikdåser af alle armaturer. Vand fra vejen spray kan arbejde sig bag og til den lygteglasset. Korrosion kan opbygge og isolere metal stikket fra at modtage den elektriske signal.

Knækkede ledninger

Oftere end ikke, når lysene ikke at operere efter kontrol elementerne ovenfor, er en brækket eller knækkede ledning synderen. Påhængskøretøjer, der er kablet korrekt bruge rammen af traileren for at skjule ledningerne. Kontroller alle kabler og sikre, at det er beskyttet fra alle mekaniske og road hazard skader. Løs eller hængende ledningerne skal skjules i rammer eller afkortes i længden. Det tager kun et par miles af fortov at gnide isolering fra en wire, hvorved der skabes et problem. Check driften af alle switche kommer fra køretøjet. Brug et voltmeter til at sikre, at den korrekte spænding kommer fra stikket i køretøjet. Dreje måleren hen på DC volt. Sæt sort bly i fælles stikket og røre ved metal slutningen af fører til rammen af køretøjet. Test hver separat plug punkt ved at placere metal slutningen af rød bly i hver sokkel. Betjene hver switch individuelt mens du søger efter en læsning af 12 volt DC på måleren. Drej tændingsnøglen til "On" position først, så blinklys og kørelys vil betjene.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com