Hvordan du ændrer blæk i en Epson NX300

August 28

Epson Stylus NX300 er en alt-i-én printer, scanner, kopimaskine og fax-maskine. Det er en inkjetprinter, så hvis du gør en masse af udskrivning med det, du bliver nødt til at ændre din blækpatron efter en kort periode i brug. Ændring af blækket er ikke en kompliceret opgave. Der er et par grundlæggende trin, du skal følge, men for at sikre, at håndskriften er erstattet korrekt.

Instruktioner

1 Tænd for strømmen til computeren og printeren.

2 Højreklik på ikonet Epson printer i proceslinien og vælg "Printerindstillinger." Når vinduet printerindstillinger åbnes, skal du vælge fanen "Vedligeholdelse". Når vedligeholdelse valgmuligheder vises, Vælg indstillingen for "Udskiftning af blækpatroner". Vises instruktioner for at dirigere dig på hvordan du ændrer din blæk i din NX300, eller du kan følge vejledningen med trin 3.

3 Se på printerens skærm på printeren. Hvis din blækpatron er tom vil det fortælle dig at erstatte den. Bare tryk på "OK" og fortsætte med trin 4. Hvis du vil ændre blækpatronen, før den er tom, skubbe den "kopi/Fax" knappen, derefter "Menu" og derefter "Vedligeholdelse" og derefter "OK." Vælg "Udskiftning af blækpatroner", og tryk derefter på "OK" igen. Fortsæt til trin 4.

4 Luk låget til scannerlåget, hvis den er åben, og derefter løfte op scanner rum.

5 Åbn patrondækslet blæk, som er på højre side af maskinen.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en Mac, for trin 2 Vælg åben "programmer" og derefter åbne Epson "Printer Utility," NX300 serien og derefter "OK". Derfra skal du vælge fanen "Vedligeholdelse" og fortsætte med resten af trin 2.
  • Mens du kan ændre blækket uden at gå gennem printersoftwaren, er det ikke anbefales, som går gennem softwaren vil nulstille printerens blækbeholdning således at computeren er i sync med printeren.
  • Sluk aldrig magt til Epson NX300, mens du er ved at ændre blækket, eller mens blækket oplades.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com