Hvad er DLP TV?

October 6

DLP (Digital Light projektion) TV er et populært valg i high-definition TV-markedet. Bruger teknologi skabt på Texas Instruments, bruger DLP reflekterende spejle til at projicere sin video billede. I den korte tid siden introduktionen på markedet, er det blevet en alvorlig konkurrent til LCD og plasma-tv.

Funktion

DLP TV bruger en digital mikro-spejl enhed, også kaldet en DLP-chip til at producere sin video billede. DLP-chip reflekterer lys for billedet ved hjælp af aluminium spejle.

Betydning

En DLP-chip er små nok til at blive afholdt i en menneskehånd-- men denne enkelt chip kan indeholde en mosaik af mere end 2 millioner mikroskopiske spejle, der er arrangeret meget gerne et foto-mosaik.

Effekter

Som tv 's DLP modtager bord, med sin processor, hukommelse og DLP-chip, TV-signalet, det sæt lyskilde skinner igennem linser og et farvefilter før afspejler off den chip spejle og projicere billedet til skærmen.

Størrelse

De mere spejle indeholdt i DLP-chip, jo større opløsningen. De mest almindelige valg af en DLP tv opløsning er 1280 x 720 pixel eller 1920 x 1080.

Fordele

DLP tv kan ofte tilbyde en endnu større opløsning og klarhed end LCD eller plasma skærme og til en lavere pris (for tv større end 40 inches). De har også nogen risiko for fastbrænding på skærmen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com