Hvordan man kan overføre Apps fra iTunes til iPhone

August 31

Programmet iTunes kan synkroniseres mellem din iTunes og iPhone for at overføre opdaterede musik, billeder, programmer og meget mere fra din computer til din håndholdte enhed. I modsætning til video og lyd-filer, kan programmer ikke blot trækkes ind i mappen i din iPhone. Det skal være synkroniseret mellem dit iTunes program og din iPhone. Med populariteten af iTunes "Apps" gemme og iPhone, let overførsel af programmer såsom spil og andre nyttige forsyningsvirksomheder kan gøres med et par klik på en knap.

Instruktioner

• Tilslut din iPhone til computeren med et USB-dock-stik kabel.

• Åbne iTunes-programmet på computeren. Klik på din iPhone ikonet under afsnittet "Enheder" på menuen til venstre i iTunes-browser.

• Klik på fanen "Apps" på tværs af toppen af iTunes-browser. En liste over alle dine downloadede applikationer præsenteres på denne side. Højreklik for at tjekke alle de enkelte kasser til de programmer, du vil overføre.

• Klik på knappen "Apply" nederst til højre i iTunes-browser. Klik på ikonet iPhone igen og tryk på "Sync" knappen for at begynde at overføre dine programmer. Når overførslen er fuldført, tjekke din iPhone til at dobbelttjekke apps er blevet overført.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com