Sådan fjerne ridser fra en læder Skift

May 19

Sådan fjerne ridser fra en læder Skift

Når du første gang køber din bil det ser aldeles uberørt, især indre. Indre af en ny bil endnu ikke er blevet inficeret af pletter fra spildte drikkevarer eller snacks og har ingen jorden i krummer og ingen stædig dyrehår klamrer sig til polstring. Læder interiør kræver endnu mere pleje, da læder er et organisk materiale, der kræver særlig rengøring og almen behandling. For eksempel, i modsætning til stof polstring er læder modtagelige for ridser og skrammer. Din læder dækket Skift kan nemt erhverve ridser bare fra friktion med nøgler, ringe på din hånd eller sammenlignelige elementer. Heldigvis kan du minimere disse ridser så meget, at de synes at forsvinde.

Instruktioner

• Spray læder Skift let med en læder rengøring spray. Tør det ned med en blød klud. Dette eksponerer bedre, hvor alle ridser er.

• Dyp en blød klud i en høj kvalitet sadel voks. Øse op et beløb svarende til størrelsen af en baby palme.

• Dække læder skift i sadlen voks. Brug kluden til energisk gnide Skiftetasten læder med sadel voks. Det er vigtigt, at du udøve maksimalt pres, når du gør dette for at buff ud ridser.

• Tilføje flere sadel voks til kluden og fortsætte med at buff ud ridser med kluden, stærk pression, indtil de begynder at falme betydeligt.

• Tillad sadel voks til at suge ind i læder Skift for omkring en time. Aftørre overskydende sadel voks med en frisk klud.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com