Hvordan at rengøre en plastik kamera linse tønde

November 12

Plast kameraer, især Holga, har en loyal kultstatus. Mens de er generelt betragtes som den værste kamera nogensinde gjort---selv ifølge producenten---de kan tage nogle meget usædvanlige billeder. Den lave kvalitet kan faktisk hjælpe med at skabe gode billeder, der aldrig kunne opnås med dagens høj kvalitet præcision linser og kameraer. Stadig, rengøring en plastik kamera linse tønde ofte er nødvendig, og det er en forholdsvis nem opgave.

Instruktioner

• Brug trykluft til at blæse væk snavs og støv der kan har akkumuleret på objektivet. Dette er den første linje i forsvaret i rengøring enhver linse, selv en plast, en. Trykluft kommer normalt med en udvidelse dyse til få i trange. Brug det overalt kan du få dysen ind. Det er bare luft, så det ikke vil skade noget.

• Brug lidt vand på en blød klud for de fleste af din rengøring. Ved hjælp af alkohol kan beskadige linse plast, så prøv at holde sig væk fra det. Hvis du vil forsøge at bruge nogle alkohol---som renser bedre end vand---Prøv en lille smule på undersiden af objektivet først at sørge for det ikke misfarve linsen eller gøre plastik smelter.

• Prøv en olie-baseret flydende opløsningsmiddel på linsen, hvis det er særligt snavset. Som med alkohol, prøve det på en lille del af undersiden af linsen først. Denne type af opløsningsmiddel kan bruges til at rense film, så bør det være sikkert at bruge på objektivet.

• Bruge vand eller olie-baseret flydende opløsningsmidlet på en Q-tip til at komme ind i højderygge af linsen og det område, hvor linsen forbinder til kamerahuset. Du kan også bruge linse væv, da det er bløde og designet ikke at ridse kamera dele.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com