At fjerne en Gateway Laptop bundkort

July 12

Din Gateway, som enhver laptop er bygget til at være relativt let og kompakt, så du nemt kan transportere enheden. Desværre, for at opnå denne bekvemmelighed, Gateway ingeniører hardware inde i dens laptops til at passe perfekt ind i den mindst mulige plads. Om fjernelse af din Gateway laptop bundkort ikke er særligt udfordrende, skal du være forberedt til at tilbringe mindst en time ved at skrue de utallige skruer, der holder hvert stykke hardware på plads over bundkortet.

Instruktioner

1 Tænd computeren helt ud fra operativsystemet i startmenuen. Computeren kan ikke være på "Standby" eller "Dvale" på grund af risikoen for at beskadige interne komponenter.

2 Netledningen/c levering fra den bærbare computer, hvis du kører på væggen magt.

3 Fjerne Gateway laptop batteri ved at flytte afløse tab i positionen "Unlock". Skub fanen længere til højre for at frigive batteriet. Sæt batteriet til side.

4 Fjern alle skruer på undersiden af din bærbare computer. Afhængig af din Gateway model, kan du have 10 til 20 skruer, der holder nederst på plads. Placere alle skruerne på et sikkert sted.

5 Fjern bunden plastik basen af den bærbare computer.

6 Skru de fire laptop fan skruer for at tage enheden ud af bundkortet.

7 Fjerne laptop hukommelsen ved at trykke ned på fanerne låsning og trække hukommelsen stikker op.

8 Unplug den strømforsyning ledning, der forbinder til bundkortet, samt harddisk wire og harddisk ledninger. Ledninger bør blot glide ud af bundkort stik ved hjælp af lidt kraft.

9 Fjern de skruer, der holder dit netværk adapter, USB, audio og andre porte til dit bundkort. Bundkortet ikke kan løftes ud af en Gateway laptop med de porte, der stadig er knyttet fordi portene, der er ofte en del af den forsamling.

10 Find alle de bundkort monteringsskruer og fjerne dem omhyggeligt. Skrab ikke bundkortet med din skruetrækker, som dette kan helt ødelægge enheden.

11 Løft bundkortet ud af kabinettet for laptop.

Tips & advarsler

  • Fjerne enhver statisk elektricitet fra dine hænder og værktøjer før at fjerne bundkortet. Den mindste elektrisk stød til din Gateway processor eller hukommelse kan være ødelæggende.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com