Hvordan man bruger Open Office som en Web udgiver

September 6

Open Office, gratis, open source software suite, omfatter en række almindelige kontorprogrammer, herunder en tekstbehandlingsanlæg, regneark manager og diasshow generator. Men i modsætning til andre kontorpakker, Open Office ikke indeholder et program dedikeret til Web-design. Ikke desto mindre har åbne Office word processor, forfatter, kapacitet til at tjene som den suite Web publisher med sin Webguide, og evnen til at gemme et dokument som en HTML-fil. Mens forfatter ikke kan have så meget WYSIWYG (hvad du ser er hvad du får) muligheder som andre dedikerede webudgivere, kan det bruges af Web novicer til at generere hurtig websider.

Instruktioner

1 Oprette et nyt dokument, eller Åbn et eksisterende dokument, du vil konvertere til en webside i Writer.

2 Designe udseendet og layoutet af din webside ved hjælp af forfatterens "Autopiloten" template-menuen. Denne guide vil automatisk anvende layouts, skrifttyper, baggrunde og farver til dine dokumenter, samt generere andre fælles typer af sider som kontakt formularer, fotografering albums og indholdsfortegnelser.

3 Indsætte hyperlinks i dokumentet ved at markere det eller de ord, du vil gøre til et link og vælge "Hyperlink" under menuen "Indsæt". I vinduet hyperlink kan du enten angive et websidehyperlink eller vælge et dokument fra din harddisk. Dokument links vil automatisk blive konverteret til korrekt HTML-links, når du udgiver dokumentet som en webside.

4 Vist, hvordan dokumentet ser ud, når de konverteres til HTML i din webbrowser ved at åbne menuen "Vis" og vælge "Online Layout." Forfatter vil automatisk generere en HTML-version af dit dokument og åbne det i din standardbrowser.

5 Udgive dit dokument som HTML ved at åbne menuen "Filer" og vælge indstillingen "Opret HTML dokument." Forfatter vil konvertere dit dokument i HTML-kode, som er den kode, der bruges til at udgive websider.

Tips & advarsler

  • Før din Web side vil være synlig på internettet, skal du først uploade HTML-filer til en Web-vært. Dit universitet eller arbejdsplads kan levere Web plads gratis på sine servere, eller du skal måske betale en Web-vært til at give dig med Web-plads.
  • Gemme en kopi af din webside i Open Office SXW standardfilformatet, så du kan foretage ændringer til det oprindelige dokument uden at skulle redigere HTML-sider.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com