Hvordan man kan farve en grafisk Neon i Photoshop

June 30

Photoshop, grafik komponent af Adobe Creative Suite, er et program, der bruges til at redigere billeder og illustrationer. Mens nogle Photoshop-brugere er afhængige af softwaren til at arbejde på deres digitale fotos, bruger andre Photoshops farve-værktøjer og muligheder. Uanset medium du bruger, om en fra bunden tegning du har oprettet på skærmbilledet Photoshop eller et foto fra kameraet Photoshop giver mulighed for at helt at ændre dine billeder. Tage dine fotos fra flad til levende med et par hurtige klik gennem Photoshops farvevalg.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop, trække ned menuen "Filer" og klik på "Åbn." Gå til et billede til at farve neon og dobbeltklik på filen, så det åbner i arbejdsområdet Photoshop.

2 (Valgfrit) Klik på værktøjet "Forstørre", placeret i bunden af paletten "Værktøjer" i venstre side af skærmen, og zoom ind på området i grafikken at farve neon.

3 Klik på værktøjet "Lasso" på "Værktøjer" palet og skitsere del af grafikken at vende neon, som en eller andens skjorte eller hår. Når du ser en parade af "marcherende myrer," Højreklik på dispositionen og vælg "Layer via kopier." Ændres intet i billedet, men hvis man ser på paletten "Lag" i højre side af skærmen, du vil se et nyt Layer 1 med dit valgte område. Hvis du ikke kan finde paletten "Lag", klik på menuen "Vindue" i toppen af skærmen og vælge "Lag."

4 Trække ned menuen "Billede" øverst på skærmen, klik på "Tilpasninger" og klik på "Den nuance/Saturation." Flyt baren "Mætning" hele vejen til højre; jo længere til højre i går, den mere levende og neon farven på det markerede område bliver.

5 Flyt baren "Lethed" til højre; jo længere til højre flytter du, jo lysere området bliver. Klik på "OK" når du er tilfreds.

6 Trække ned i "Filter" menuen, klik på "Effekter" og vælg "Lysende kanter" i undermenuen. Klik på "OK" og det valgte område, straks vender ind i lysende neon løg, gerne en Las Vegas-skilt.

7 Klik på ikonet små linjer øverst til højre på paletten "Lag". Vælge "Flatten Image." Klik på "File"-menuen, klik på "Gem som" og skriv et nyt navn til billedet. Gemme ikke det oven på originalen eller du vil ikke kunne få adgang til ikke-neon version igen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com