Sådan Stream på en Computer med Ubuntu

August 18

Sådan Stream på en Computer med Ubuntu

Ubuntu er en gratis software operativsystem, der kan downloades direkte fra selskabets hjemmeside. Ligesom andre driver software, Ubuntu giver dig adgang til internettet, sende e-mail og endda streame medier på din computerskærm. Streaming-medier som musik eller video fra Ubuntu er en enkel procedure, og selv om nogle computer viden er nødvendig for at afslutte proceduren, du behøver ikke at være ekspert. Ved at følge nogle enkle instruktioner, kan du streame medier fra Ubuntu, hurtigt og nemt.

Instruktioner

1 Tænd computeren og logge på internettet. Adgang til Ubuntu hjemmeside. Find den FAQ-side og ransage nemlig Softwarekrav til din valgte streamingmedier. Check at se, hvis det understøttes af Ubuntu, eller hvis du skal bruge en tredjeparts-driver. I afsnittet ofte stillede spørgsmål vil det foreslå alternative drivere, hvis de er nødvendige og vil endda have links til webstedet korrekt.

2 Hvis filen er understøttet, kan Ubuntus egne applikationer såsom filmafspiller medier automatisk streame på computeren. Hvis filen ikke er understøttet, skal du bruge linkene på Ubuntu FAQ-side for at downloade de nødvendige drivere, der kræves. Du skal også Ubuntu begrænset softwarepakke til at tillade dig at bruge tredjeparts drivere.

3 På FAQ-side er der et link til at downloade og installere pakken Ubuntu begrænset ekstramateriale. Klik på linket og følg vejledningen. Når det er installeret vil du kunne hente tredjeparts drivere du har brug for. Følg installationsvejledningen for nye drivere, således at drevet kan være installeret på computeren. Når først installeret, påbegynde streaming media-indhold.

Tips & advarsler

  • Der er nogle softwaredrivere, der anses for begrænset af Ubuntu. Brug søgeværktøjet på webstedet Ubuntu til at lære, hvilke tredjeparts softwaredrivere er sikkert at bruge med Ubuntu før installere nogen af drivere.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com