Hvordan til at oversætte tekst til andre sprog i Microsoft Word

August 2

Start med Microsoft Word XP, kan du oversætte tekst til en sætning eller endda et helt dokument fra ét sprog til et andet. Med denne funktion kan du indsætte sætninger fra sprog du ikke kender i dine dokumenter, identiske dokumenter på flere sprog uden genindtastning og omdanne dokumenter du har modtaget i fremmede sprog, så du kan læse dem.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word dokument du ønsker at oversætte sprog for. Fra menuen, Vælg "Sprog" og derefter "Oversæt." En sidebar vises i højre side af dokumentet.

2 Marker det ord eller udtryk eller område af tekst, du ønsker at oversætte. Hvis du ønsker at oversætte teksten i et helt dokument, ikke Vælg noget.

3 Se efter afsnittet "Oversætte hvad?" i indholdsoversigten i Microsoft Word. Det er placeret på toppen. Vælg "Aktuel markering" til at oversætte sproget i den tekst, du har valgt. Hvis du ønsker at oversætte hele dokumentet, vælge indstillingen "Hele dokumentet".

4 Oversætte et ord eller korte udtryk ved at vælge sproget i den tekst, du ønsker at oversætte og det sprog, du ønsker at oversætte teksten, der i "ordbogen" drop down menuen. Oversættelsen vises i afsnittet "Resultater" i indholdsoversigten. Hvert ord i en kort sætning oversættes separat.

5 Brug indstillingen "Oversætte via nettet", for at oversætte hele dokumentet eller for sætninger længere end et par ord. Vælg et sprog gengivelse service fra drop-down menuen nederst i indholdsoversigten. Hit "OK" for at begynde oversættelsen. Teksten vises i boksen "Resultater".

6 Klik på knappen "Erstat" til at erstatte den tekst du vil oversætte med den nye tekst oversat til de nye sprog.

Tips & advarsler

  • For at oversætte et ord eller kort udtryk endnu ikke i Microsoft Word-dokumentet, vælge den "tekst:" indstilling i afsnittet "Oversætte hvad?" i indholdsoversigten. Angiv den tekst, du ønsker at oversætte i formularfeltet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com