Automotive karrosseri værktøjer

December 2

Kollisioner sker hver dag og kræver forskellige værktøjer til at foretage reparationer. Uanset om din bil er i en ulykke eller har skader fra vejr, gør værktøjer reparationer. Mest automotive karrosseri kræver ved hjælp af dygtige fagfolk. De værktøjer, der gør disse reparationer varierer afhængigt af typen af skader på bilen.

Bule reparation

En fælles reparation er for en bule, fremstillet af små ulykker eller hagl skader. En bule aftrækker eller stemplet kan reparere bule. Bore et lille hul i midten af bule er det første skridt. Indsætte bule trække værktøj i hullet giver læber eller tænder af stemplet til at forstå bule og trække det på plads. Puller popper ud bule til et punkt hvor den skaden vil sand jævnt med resten af bilen.

Slibning værktøj

Forskellige typer af slibning værktøjer ren bil kroppen til at forberede maleri. Forberede maleri bulet området er væsentlig for at sikre, at skaden ikke er set efter færdiggørelsen. En kollision tekniker sands skader, primere automobile og derefter maler del til den samme farve som resten af bilen. Den elektriske slibning udstyr monteres et stykke sandpapir til bunden af elværktøj, at sikre en glat overflade. Når overfladen eller skader er ren, anvendes en primer frakke af maling.

Spray maler

Et spray-painting værktøj er afgørende for at sikre, at maling anvendes jævnt på den beskadigede del af bilen. De fleste kollision reparation spray-painting værktøjer bruge luft for at anvende maling til bil. Udformningen af dette værktøj sikrer, at malingen påføres jævnt det beskadigede område og passer til samme farven på bilen. Denne maleværktøj placerer et klart frakke af fugemasse på overfladen af automobile sikre glans af maling varer.

Body-Shaping værktøjer

Body-shaping værktøjer ligner en skimmel. Kollision reparation person former den beskadigede del af automobile af fabrikation. Panelet beskadigede mounts på en krop forme værktøj og er enten hamret tilbage på plads eller en glasfiber mug er lavet af del. Når den beskadigede del er fuldt rekonstrueret, er del slebet og malet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com