Hvordan man downloader musik til et øjeblik

July 24

Hvordan man downloader musik til et øjeblik

Samsung Moment har en touchscreen-display, 3.2-megapixel digital kamera, en multimedia spilleren og webbrowser. Du kan downloade musik til din Samsung øjeblik ved at forbinde smartphone som en USB-lagerenhed. Du kan derefter overføre lydfiler til din telefon, som du ønsker til en USB flash-drev. Du tilslutter telefonen til computeren kun skal du justere et par Telefonindstillinger og forbinde enheden via USB-kabel.

Instruktioner

• Indsæt USB-kablet i slidsen side på Samsung øjeblik. Indsæt anden enden af kablet i en åben USB-port på computeren. En anmeldelse statuslinjen vises på telefonens skærm.

• Tryk på og hold meddelelseslinjen på skærmen. Træk fingeren nedad på skærmen. Derved åbnes siden "Meddelelser". Tryk på ikonet "USB tilsluttet" og derefter vælge "Mount."

• Klik på "Start" og vælg "Min Computer". Kigge efter din telefons drevikon på listen over tilgængelige drev. Dobbeltklik på dette ikon. Åbn mappen "Music" på enheden.

• Klik på "File" og derefter klikke på "Nyt vindue." Navigere denne nye browser-vindue for at finde den musik, du ønsker at downloade. Klik på og træk lydfiler fra dette nye vindue til andet vinduet. Samsung øjeblik vil straks begynde at kopiere musik fra computeren til telefonens microSD-kort.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com