Hvordan du udskifter linket svaje Bar ende på en F-350

November 7

Linket svaje bar på en F-350 er vedhæftet fil mekanisme bruges til at forbinde en svaje bar på lavere kontrol arm på et køretøj. Svaje bar er en tre-sidet bar med midten af baren fastgjort til køretøjet med to bøsninger på rammen under radiatoren. De andre to ender Tilslut til den lavere kontrolgrupperne. Når køretøjet forsøger at læne sig i et sving, begrænser svaje bar mængden af lean eller roll.

Instruktioner

• Hæve køretøjet med gulvet stikket og sted jack står under køretøjets ramme for støtte. Fjerne linket svaje bar ved hjælp af to skruenøgler. Linket svaje bar består af en lang bolt (4 til 8 inches afhængigt af køretøjets), gummibøsninger og skiver og et ærme. Der er et hul i enden af svaje bar armen og et tilsvarende hul i den lavere kontrol arm. Brug en skruenøgle til at holde toppen af linket mens du bruger en anden skruenøgle til at fjerne møtrikken i bunden.

• Løft den lange bolt lige op til at fjerne den. Kassér alle gummibøsninger og bolten. Konstruere nye linket med de mellemlaeg. Sted en spændeskive efterfulgt af en gummi bøsning på bolten og indsætte bolt gennem hullet i svaje bar. Mens holding bolten lidt, installere en gummi bøsning efterfulgt af en metal skive og ærmet. Hold ærmet og fortsætte ved at installere en anden skive og bøsning. Indsæt bolt med alle disse dele gennem hullet i den lavere kontrol arm. Hvor trådene komme den lavere kontrol arm tilføje den sidste gummi bøsning efterfulgt af en spændeskive og den nederste møtrik.

• Hold toppen af bolten med en skruenøgle. Stramme lavere møtrikken med en skruenøgle, indtil alle bøsninger er komprimeret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com