Sådan Paint Camo på motorcykel

January 21

Sådan Paint Camo på motorcykel

En camouflage maling job på en motorcykel virkelig sætter en cykel ud fra mængden. Denne type af maling job kan være til ære for tid tjent i militæret, en gave til ven i hæren eller bare en god måde at krydre din motorcykel. Skaber camo på din cykel er ikke så svært som det kan synes. Dette gælder især, hvis du bruger hånd maleteknikker. Mens det ikke ser måske så smart som en airbrush maling job, du vil finde, du har meget mere kontrol over malingen. En anden fordel er, at denne stil maleri koster mindre og er hurtigere og nemmere at rydde op.

Instruktioner

Tape trash tasker rundt alle chrome og nogen del af den motorcykel, som du ikke vil male på. Sand de områder, du ønsker at male. Du behøver ikke at fjerne alle malingen, simpelthen scuff det nok til, at du kan få en ny frakke af maling til at holde. Spray de sektioner, du ønsker at male med paint primer. Lad denne tørre natten over. Spray cyklen med skov grøn emalje bil maling. Lad skov grøn maling tørre i 2 timer.

Male små ovaler af lys brun emalje på toppen af skov grøn. Plads disse mindst 2 til 3 inches fra hinanden. Gøre dem ligne camouflage mønstre ved at tilføje afrundede halve cirkler og blob-lignende figurer langs siden af ovaler. Lad denne tørre i 2 timer.

Bland 2 kopper navy blå emalje med 2 kopper af forest green til at skabe en meget mørk grøn. Tilføj dette i et mønster, der ligner den lys brun emalje. Dog disse camouflage figurer bør være omkring halvdelen så små som lys brun figurer. Lad malingen tørre i 2 timer.

Spray overalt malet med emalje sealer til at sikre, at malingen forbliver. Lad denne tørre natten over, så fjern forsigtigt tape og skrald poserne. Du kan bruge et opløsningsmiddel som "Goo gået" på chromen er båndet efterlader nogen rester.

Tips & advarsler

  • Du kan planlægge din camouflage design ud på forhånd på et ark papir med nogle markører eller farvede blyanter.
  • Altid male i et godt ventileret område.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com