Hvordan virker aktiv solvarme?

April 20

Hvordan virker aktiv solvarme?

Hvad er aktive sol opvarmning

Solvarme er ikke noget nyt til den menneskelige race. Den første solvarme anlæg blev fremstillet i 1952. Formålet med sådanne enheder var at udnytte solens energi til at generere varme til at varme et hus. De fleste af disse tidlige solar vandvarmere var passiv sol vandvarmere--der er de ikke kræver og elektriske eller mekaniske udstyr at lette varme et hjem eller en bygning. Aktiv solvarme er nye. Det bruger pumper til at flytte en indeholdende medium i hele et hjem til at opvarme det varme. Opvarmning dit hjem med en aktiv solenergi system kan reducere din brændstof regninger om vinteren. Et solvarmeanlæg vil også reducere mængden af luft forurening og drivhus gasser, som følge af din brug af fossile brændstoffer som olie, propan og naturgas til opvarmning eller der kan anvendes til elproduktion, som du bruger. Der er i øjeblikket to former for aktiv solvarme: aktiv solvarme af væske og aktiv solvarme ad luftvejen.

Hvordan virker aktiv solvarme af væske?

Flydende solfangere er mest egnede til centralvarme. De er de samme som dem, der anvendes i solvarme brugsvand opvarmning. Flad tallerken solfangere er beliggende på taget af huset for at indsamle så meget solenergi som muligt. Rør forbundet til toppen og bunden af pladen array kraft vand løbende gennem plader, varme vand. Det vand, der forlader pladerne pumpes i et reservoir. Denne kan forbindes til vandvarmer i Parlamentet for at tillade det opvarmede vand anvendes til Tøjvask, badning og andre husstandens behov. Vandet pumpes fra reservoiret ind i boligen og opvarmer den gennem flere mulige metoder. Vandet kan pumpes under gulvet i huset. Dette er den mest effektive metode, men kræver rør skal installeres under husets konstruktion. Det kan også blive sendt ind i opvarmet sokler eller gammeldags radiatorer.

Hvordan virker aktiv solvarme med fly?

Aktiv solvarme med luft er mere effektiv i store strukturer såsom lejlighedskomplekser eller kontorbygninger som centrale luftkonditioneringsanlæg og luftkanaler er påkrævet. I stedet for flad tallerken solfangere bliver brugt, række efter række af sorte, er varme absorberende lufttæt gummibelagt rør installeret på taget. Luften er pumpet gennem disse rør, varme det betydeligt. Luften er så taget direkte til centrum af husets varmesystem og udgivet gennem varmekanaler. Dette er ikke et sammenhængende system, som det har ingen reservoir. Det er tændt, da det er nødvendigt. En luftkompressor gør opgaven af pumpe luft gennem rør på taget.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com