Hvordan du får Service motor koder på en 1989 Delta 88 Royale

October 31

Hvordan du får Service motor koder på en 1989 Delta 88 Royale

Forud for indførelsen af OBD-II (egendiagnosesystemer, serie 2) i 1992 bruges flere producenter herunder GM en type interface kaldet ALDL (samlebånd diagnostik link). Mens ALDL udføres alle motor diagnostiske procedurer af det er OBD efterfølgere, GM designe ikke det med slutbrugerinteraktion i tankerne. Men selv de mindre mekanisk tilbøjelig kan trække koder fra en pre-OBD bil med lidt mere end en papirclips og to minutter af fritid.

Instruktioner

• Se under nederste venstre side af betjeningspanelet, under rattet og lige foran din venstre knæ. Kigge efter en plastik ledninger sele stik ca 0,5 tommer høje af 1,5 tommer bred med tolv huller i det; Dette er ALDL porten. Du vil opdage, at hullerne i havnen i to rækker af seks, og at de to huller på øverst til højre har meget synlige messing indsætter.

• Bøj en papirclips ind i en smal U-form, så tips vil passe inde i de to messing-indsat porte på den øverste række---udpeget terminaler A og B. Drej din tændingsnøglen til "On" position, men ikke starte bilen.

• Tilslut terminaler A og B med papirclips "jumper" wire. Du vil se check engine lys begynder at blinke. Betale meget opmærksom på blinker---de henviser til to-cifret fejlkoden. Et langt blink angiver en "en" i TEN sted, to lange blinker i TEN angive en "to" sted, og så videre. Der vil være en pause efter de lange blinker, efterfulgt af en serie af korte blink angiver dem placere. Eksempel: tre langt blink efterfulgt af fem korte blink angiver en kode 35.

• Ved at indsætte papirclips jumper i terminalerne, vil du bemærke, at check engine lyset blinker en kode 12---et langt blink, to korte blink---tre gange. Dette er for at give dig besked, at diagnosticerings-systemet er velfungerende og om at vise koder. Afvente den lange pause efter den tredje kode 12.

• Bemærk de koder, der følger, hvis nogen. Hvis din computer har nogen nuværende eller aktive koder, skrive dem og henvise til din referencekilde til at afkode dem. Du kan bruge en print referencekilde, eller du kan klikke på linket i afsnittet ressourcer i denne artikel for at finde koderne til din specifikke applikation.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com