Hvordan man kan skyde og udvikle Super 8 Film

November 24

Hvordan man kan skyde og udvikle Super 8 Film

Super 8 kameraer blev indført i 1965 for hjemmevideoer men filmentusiaster stadig omfavner formatet. Ifølge Kodak bruges de første 8 mm kameraer 16 mm film bestand, der kørte i den ene retning og derefter genindlæses for at køre anden vej. Når filmen blev behandlet, splejset lab det i halve. Modellen var populære, men filmen skulle gevind og vendte rundt, mens Super 8 kameraer var designet til nem brug. Skyde og udvikle Super 8 film ved at indlæse en patron i en arbejdsgruppe Super 8-kamera. Når du skyde filmen, finde et lab i nærheden af dig til at udvikle det.

Instruktioner

• Indsæt en Super 8 film patron i en arbejder Super 8 kameraet ved at fjerne siden af kameraet. De fleste Super 8 kameraer er gamle, så det er bedst at teste dem med en film patron før skyde din rigtige film. Hvert kamera er forskellige, men hakkene på filmen skal vende forsiden af kameraet og dets etiket skal være synlige gennem kameraets siderude. Erstatte siden af kameraet, når du har indsat filmen.

• Sæt nye AA eller AAA batterier i din Super 8-kamera. Det er altid bedst at bruge nye batterier, før et nyt filmprojekt.

• Fjerne Linsebeskytter af kameraet og kontrollere lysmåleren. Alle Super 8 kameraer har indbygget lys meter men teste det ved at sammenligne aflæsninger fra en separat lysmåler at være sikker på kameraets meter stadig virker.

• Tage kameraet uden for, hvis du ikke har belysningsudstyr. Filmen skal have tilstrækkelig belysning for god billedkvalitet. I modsætning til video, der kan bruges nemt indendørs, behov Super 8 for belysning. Gå udenfor i dagslys er et simpelt middel til at skyde uden belysningsudstyr.

• Indstille kameraets eksponering for filmen, hvis det ikke angives automatisk. Nogle manuel kameraer har en overskyet ikonet indstilling eller en solrig ikonet indstilling. Indsæt mikrofoner eller andre enheder, såsom en lukkertid pære. Slå indstillingen til filmformat i stedet for at skyde enkeltbilleder, der kan bruges til at lave animerede film. Være sikker på, at filmen er sat til normal hastighed, hvilket er 24 billeder pr. sekund.

• Fokus billede ved at dreje fokusring på ydersiden af linsen, medmindre kameraet har automatisk fokus. Makro indstilling er for skydning objekter meget tæt på kameraet. Tryk på udløseren på håndtaget for at skyde filmen. Nogle Super 8 kameraer har en låseknap, så du ikke behøver at holde trykke på det. Release når du vil kameraet til at stoppe skydning.

• Tryk på udløseren igen at skyde flere optagelser. Når filmen løber ud, er du færdig. Tag filmen ud og finde en Super 8 film lab i nærheden af dig. Kodak hjemmeside har oplysninger om labs, der udvikler Super 8.

Tips & advarsler

  • De fleste Super 8 film patroner er 50 fod lang som giver lidt over tre minutter af skydning ved 24 frames per sekund. Nogle kameraer kan indstilles på 18 billeder per sekund, så du vil derefter skyde for omkring to minutter.
  • Vælg film til typen belysning, du bruger og aktivitet på filmen.
  • Tilbageførsel og negativ film er tilgængelige for Super 8. Tilbageførsel ville blive brugt, hvis du havde planer om visning udviklede filmen på en projektor. Negativ film bruges hvis du ønsker at gøre flere udskrifter. Du kan ikke se den udviklede negativ film på en projektor, fordi det vil vise den negative billede.
  • Ren din linse og kamera grundigt før brug.
  • Nogle film bestand er ikke længere tilgængelig for kameraet.
  • Kodak udvikler ikke længere Super 8 film. Virksomheden stoppede forarbejdning det 2010.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com