Sådan tilsluttes Tivo direkte TV

March 29

Sådan tilsluttes Tivo direkte TV

En satellit abonnement med direkte TV giver mulighed for stor tv programmering for at være strålede fra det ydre rum lige til et fjernsyn. En TIVO receiver giver mulighed for en seer til at identificere sine yndlingsprogrammer, registrere dem og se dem når som helst det er praktisk. Men at være i stand til at nyde, hvad begge disse underholdningsenheder har at tilbyde kræver en ordentlig ledninger ordning mellem ikke blot satellitmodtageren og TIVO, men også til fjernsynet.

Instruktioner

• Tilslut TIVO og satellit modtageren i stikkontakter ved hjælp af deres respektive strømkabler. Også sikre at satellitmodtageren er korrekt tilsluttet til de eksterne parabol, og at det modtager et signal om kvalitet.

• Tilslut satellitmodtageren til TIVO ved hjælp af et sæt af audio/video-kabler. Der bør være en video stik og to audio stik, og de vil alle være farvekodede (dvs. den gule gren af kablet går ind i det gule stik på bagsiden af boksen). Sørg for at tilslutte kablerne i satellitmodtager under afsnittet "output" på bagsiden af modtageren, og derefter sætte de matchende kabler i afsnittet "input" på bagsiden af TIVO.

• Tilslut TIVO til fjernsynet ved hjælp af det andet sæt kabler. Igen, Sørg for kablerne tilsluttes de samme farver på bagsiden af TIVO og tv, men denne gang, tilsluttes TIVO under afsnittet "output" og derefter sætte i tv under afsnittet "input".

Tips & advarsler

  • Hvis koble op separat TIVO og direkte TV bokse beviser for svært, direkte TV gør tilbud en satellitmodtager med TIVO kapacitet indbygget i det, som endnu en anden--eventuelt dyrere--mulighed.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com