Hvordan man opbygger en Gaming PC til "World of Warcraft"

November 20

Hvordan man opbygger en Gaming PC til "World of Warcraft"

World of Warcraft er et populært online strategispil spillet rundt om i verden af tusindvis af brugere. Dette spil kræver et månedligt abonnement til tjenesten for at kunne afspilles. Spillere kan udforske den online verden, interagere med andre brugere, fuldføre missioner og opgradere deres karakter. For at bygge en computer til at spille "World of Warcraft", skal du forstå de nødvendige skridt.

Instruktioner

1 Notere ned systemkravene til spillets "World of Warcraft" så du ved, at komponenterne til at købe til din gaming PC. Der er både minimum og anbefalede systemkrav. Det er bedre at passe din PC for de anbefalede krav, som dette vil gøre det muligt glattere spil.

2 Købe de nødvendige PC komponenter fra en forhandler eller distributør. De kan findes offline og online. Sammenlign priser for at få de bedste tilbud.

3 Installere den strømforsyning og bundkort i computerens kabinet. Nogle tilfælde kommet allerede med strømforsyninger pre-installeret, men disse er de første to dele, der skal passe ind i sagen. Strømforsyningen skal placeres i den øverste bagsiden af sagen magt og bundkortet vil være skruet ind i sidevæg. Tilslut strømforsyningen til bundkortet.

4 Placer køleprofil og dobbelt-kerne processor på bundkortet. Næste snap 2 eller 4 GB memory sticks i bundkortet og sørg for, at de er fast placeret. 4GB er bedre end 2GB, da de vil give "Verden eller Warcraft" til at køre meget glattere og ikke springe rammer som slag og terræn får større. At have to tegn versus hundrede tegn på skærmen på samme spiller tid meget forskelligt afhængigt af mængden af hukommelsen og hastighed på processoren.

5 Installer harddisken og DVD-drev i sag. Hvis du vil hente "World of Warcraft" installer fra internettet så er DVD-drev valgfri. Forbinde disse bundkort og magt levering via kabler.

6 Placere den video card i forbindelsen på bundkortet. Du kan også nødt til at tilslutte et lydkort og Ethernet-kortet, hvis dit bundkort ikke har dem for at få lyd og en internetforbindelse. Disse oplysninger bruges til at spille "World of Warcraft", men det er simpelthen en sag, uanset om de allerede kommet med bundkortet eller kræver en separat installation. Luk tilfældet og magt på din gaming PC. Installere Windows. Installer de drivere, der fulgte med de forskellige komponenter til at fuldføre din "World of Warcraft" gaming PC.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com