Hvordan du fjerner harddisken på Gateway Laptop serie 0039180051

September 9

Hvordan du fjerner harddisken på Gateway Laptop serie 0039180051

De fleste harddiske er barsk, men de er ikke usårlig. Fejlfinding en defekt harddisk undertiden kræver, at fjerne det fra computeren. Gateway S-serie bærbare computere er designet med den gennemsnitlige computerbruger i tankerne. Fjernelse din Gateway harddisk kræver meget lidt teknisk viden. I tilfælde af laptop Gateway S-7125 er harddisken placeret i en let adgang til batterirummet i bunden af din bærbare computer. Hvis du har planer om at erstatte din harddisk, kan du købe harddisk erstatninger for næsten enhver Gateway laptop online.

Instruktioner

1 Luk din bærbare computer gennem dit operativsystem. Luk LCD-skærmen og frakobl vekselstrømsadapter fra sin sokkel.

2 Vend den bærbare computer. Rotere computeren, så fronten vender opad. Find batteri på toppen af den bærbare computer. Tryk på udløserknappen batteri så Løft batteriet ud af sine rum og sæt den til side.

3 Find harddisk rum i det nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Fjern de to skruer sikring harddisk batterirummets dæksel. Fjern dækslet fra den bærbare computer.

4 Fjern de to skruer sikring harddisk inde i sit rum. Forstå den sorte fane fremspringende fra harddisken. Træk harddisken til venstre for at frakoble det fra stik inde i rummet. Løft harddisken ud af sine rum.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com