Installous på min iPod siger API er tilgængelig

December 10

Installous på min iPod siger API er tilgængelig

Meddelelsen Application Programming Interface "Ressourcen blev ikke fundet" er en fælles fejl i Installous til iPod Touch. Programmet indeholder en alternativ måde at downloade apps direkte til enheden. Når du ser denne fejl, betyder det, download ikke er tilgængelig. Nogle gange det er et midlertidigt problem, sådan som det er tilfældet når serveren er nede, men oftere, det er et problem med link eller Installous.

Forbindelsesproblemer

Hvis du vil hente noget gennem Installous, du har brug for en internetforbindelse. Tryk på "Indstillinger" fra startskærmen og derefter "Wi-Fi" til at se, om det er aktiveret. Hvis du ikke længere er inden for rækkevidde af dit netværk, skal du kontrollere listen over for en, der er tilgængelige. Husk på, at det er ulovligt at bruge en persons Wi-Fi uden hans tilladelse, så vælg med omtanke. Åbn Safari, og prøve at gå til et websted for at kontrollere forbindelsen.

Filen tilgængelighed

Undertiden API er tilgængelig simpelthen fordi Installous har ingen links til at særlig app. Det er ualmindeligt, som apps ikke føjes til listen uden et download-link. Nogle apps har ikke mange "spejle" eller suppleant links, så hvis nogen er taget ned, der er færre muligheder. Dårlig links er fjernet med jævne mellemrum, ud over dem, taget ned for ophavsretlige krænkelser. Uanset hvilken app, du vælger, Sørg for det er en du lovligt har betalt for.

Manuelle opdateringer

Nogle versioner af Installous kan konflikt med andre apps og pakker på enheden. Den ene version standsede i orden helt hvis Safari hente Plug-In blev også installeret. På tidspunktet for offentliggørelse, kan Installous kun blive opdateret manuelt, gennem Cydia. Starte Cydia og tryk på "Ændringer" for at se opdateringer, der gælder for enheden. Derudover Installous standard en hjemmeside, der informerer dig, hvornår en opdatering er tilgængelig.

Omgåelser

Brug et alternativ til Installous, såsom AppCake, AppBox eller IPA søgning. Selv om de ikke er så meget udbredt, indeksere disse apps app steder fra nettet. Du kan finde dem i Cydia, ved hjælp af "Søg" option. En anden måde at omgå en API-fejl er at downloade direkte fra Safari. Dette kræver Mobile Safari Download Manager eller Mobile Safari plugin, også tilgængelig i Cydia. Gem filen IPA i "Var\Mobile\Documents" til at få adgang til det i Installous.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com