Sådan konverteres Video_TS til DivX

July 16

Uddrager VIDEO_TS mapper fra dvd'er kan du sikkerhedskopiere alle diske, der ikke er beskyttet med digitale brugstilladelser eller DRM, kryptering. Du kan spille VIDEO_TS mapper i de fleste desktop video spillere uden at konvertere dem, selv om hver mappe vil tage op flere gigabytes. Konvertere VIDEO_TS mapper til DivX kan du komprimere dine mapper til en lille fil samtidig bevare den oprindelige kvalitet. DivX-konvertering software giver dig mulighed for gemmer kun de vigtigste funktion og overspringelse overtallig for at spare plads.

Instruktioner

Gratis DivX Converter

1 Besøg freedivxconverter.com at downloade den nyeste version af den gratis converter. Installere og køre programmet.

2 Klik på "Tilføj" for at finde VIDEO_TS mapper på din harddisk. Dobbeltklik på en VIDEO_TS mappe for at åbne den, og tilføje "VIDEO_TS_01" VOB fil til konverteringsprogrammet.

3 Klik på "Konverter". Skriv et navn til filen og klik på "OK".

DivX Plus konverter

4 Besøg divx.com for at downloade DivX Plus konverter og MPEG-2/DVD Plug-in. Dobbeltklik på installationsprogrammet for at installere DivX Converter, og dobbeltklik på plug-in download for at installere den pågældende plug-in.

5 Lancere DivX Plus konverter. Klik på "+" tegnet i øverste venstre hjørne af skærmen til at finde VIDEO_TS mapper på din computer. Klik på en VIDEO_TS mappe for at markere den. Klik på "Tilføj."

6 Klik på filen VIDEO_TS i vinduet konvertering at udvide indstillingerne for video. Klik på "Format" og vælg "DivX" fra listen. Klik på "Profil" og vælg en afspilningsenhed fra listen.

7 Klik på "Konverter". Skriv et navn til din DivX video og klik på "OK".

AVS Video Converter

8 Besøg avs4you.com at downloade AVS Video Converter. Installere softwaren.

9 Lancere AVS Video Converter. Klik på "Browse" ud for "Input Video" at finde VIDEO_TS mapper på din computer. Klik på en mappe for at markere den, og klik på "Tilføj."

10 Klik på "Profil" og vælg "DivX" fra drop-down listen. Klik på "Browse" ud for "outputmappe" til at vælge en destination for din fil. Klik på "Konverter nu."

Tips & advarsler

  • DivX er en video codec og AVI er en fil beholder, der undertiden indeholder DivX-video. Dine DivX-video kan have filtypenavnet AVI, fordi den konverterede DivX video er inde i AVI fil containeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com