Hvad mange--indslag armbevægelse kan en iPhone gøre?

February 27

Hvad mange--indslag armbevægelse kan en iPhone gøre?

-Multi-touch teknologien gør din iPhone touchscreen tjene som din skærm og interface. Teknologien tillader enheden at fortolke og levere, hvad du har brug for, når du trykke, trække, knivspids, spredes, hold eller svirp på det korrekt. Disse bevægelser er grundlæggende, men ikke inkluderet; Du kan forvente mere komplekse touch kommandoer i fremtidige iPhone softwareopdateringer. For nu, øve de grundlæggende bevægelser og nyde, hvad de gør det muligt at gøre med din iPhone indhold.

Vælg

Et enkelt tryk kan du vælge og aktivere noget du har brug for. For eksempel, hurtigt touch og derefter løfte fingeren på et telefonnummer, du ønsker at kalder, en app, du ønsker at starte eller en hjemmeside link du ønsker at besøge.

Zoom

En hurtig dobbelt hanen zoomer ind på billeder i meddelelser, fotoalbum eller websider. Det kan også skaleres op dokumenter og Web kolonner til at fylde din skærm. En anden dobbelt tap genskaber elementer til deres oprindelige størrelser. At zoome ind og ud i kort, dobbelt tryk med to fingre i stedet for én; bruge dit indeks og midterste fingre samtidig.

Alternativt, knivspids for at reducere og spredes for at forstørre skærmbilleder. For at knibe, flytte din tommelfinger og pegefinger sammen som om du har til hensigt at presse en del af din skærm mellem dem. For at sprede, flytte tommelfingeren og pegefingeren fra hinanden i en omvendt knivspids.

Rul

Visse bevægelser giver dig mulighed at flytte rundt at se indhold, der ikke er umiddelbart synlige på skærmen. Du kan rulle i alle retninger uden at aktivere emner på skærmen. Træk når du har brug at rulle langsomt, sådan som del af en kompliceret kort eller din sidste par emails hen til lokalisere en vedhæftet fil. Tryk på din finger på skærmen og flytte det i enhver retning før løft. Alternativt, træk over det alfabetiske indeks, der lejlighedsvis vises ved siden af lister, f.eks. navne på kontaktpersoner eller musik albums i iPod.

Hvis du vil rulle hurtigere, svirp i stedet for træk. For eksempel, bladre gennem flere hjem skærme eller sider i en e-bog. Hurtigt skub din finger op, ned, venstre eller højre. Med gentagne bevægelser, vil rulle hastighed matche din svippede tempo. Tryk et vilkårligt sted på skærmen for at stoppe rulning når du finder hvad du søger.

Slet

Du knalde, over din iPhone hvid skyderen for at låse den op, eller dens røde skyderen for at slukke den. Du kan dog også knalde for at slippe af e-mails, Safari-bogmærker og andre elementer, du ikke længere har brug for. Lad fingeren glide over det uønskede element til at afsløre en handy rød "Slet"-knappen, som du kan derefter trykke på.

Aktivere

Tryk på skærmen støt i et par sekunder til at udløse eller afsløre noget. For eksempel, tryk på og hold tekst på en noteside til at indkalde den forstørrelsesglas, skal du flytte din markør. Tryk på og hold tasten "Dollar" på tastaturet for at se andre valutasymboler. Tryk og hold enhver appikonet på din startskærm at indlede den dirrende, der tillader dig at flytte og slette apps.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com