Hvordan at rengøre en korroderede bilbatteriet med Coca Cola

October 28

Hvordan at rengøre en korroderede bilbatteriet med Coca Cola

Korrosion på et batteri er et problem, der ofte opstår i forekommer med ældre batterier. Batteri væske siver ud forårsager metal at smelte med andre dele af batteriet. Dette er et problem, når batteriet skal arbejde eller udskiftning. Der er ingen grund til at tage bilen til en mekaniker til at løse dette problem. En enkel løsning for Coca Cola vil fjerne de fleste batteri korrosion.

Instruktioner

• Afmontér batteriet kabler om muligt før begyndelsen. Fjerne den negative side først, så den positive side. Hvis du fjerner den positive side først, kan så du få chokeret fordi nuværende er stadig forbundet til bilen. Binde tilbage begge kabler, så de er af vejen. Dette forhindrer dem i flytter sin plads og ved et uheld at røre batteriet give elektrisk stød. Hvis du ikke kan fjerne kablerne på grund af korrosion, derefter hælde en lille mængde af koks omkring forbindelsespunkter, pas på ikke for at røre ved nogen del af batteriet. Når koks har spist korrosion, kan du fjerne kablerne.

• Hæld en lille mængde af Coca Cola over eventuelle korroderede områder langsomt. Tilføje flere koks senere, hvis du har brug at øge korrosion magt. Vente på koks til at boble og spise løs på rust og korrosion. Vente på koks til at stoppe boblende før du går videre til næste trin. Dette bør tage omkring et minut. Hæld nogle koks over batteri ladestik, selv hvis der er nogen til stede på dem korrosion.

• Tage stålbørste og børste væk enhver korrosion, der er fast omkring enhver bolte eller i ethvert andet område. Penslen giver yderligere bekæmpelse af korrosion magt og kan nogle gange give Coca Cola til at nå steder, at det naturligvis ikke kan nå. Fortsætte med at børste de korroderede områder, indtil de begynder at se ren.

• Tør de korroderede områder med et stykke køkkenrulle til at fjerne Coca Cola og korrosion. Hæld en lille mængde af vand over de korroderede områder at skylle væk den klistrede soda og rusten materialer. Sørg for at tørre vandet helt med papirhåndklæder eller du kan fremme fremtidige korrosion.

• Udskift batterikablerne startende med den positive side, så den negative side. Den negative side vil gnist som den er tilsluttet. Dette er ikke et problem, og viser, at forbindelsen er komplet. Luk hætten af bilen og tænde motoren til at sikre alt er i orden ordentligt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com