Sådan foretages fejlfinding af Microsoft Wireless Laser Mouse

September 15

En Microsoft trådløs lasermus kan begynde at fejl selv efter en længere periode af velfungerende. For eksempel, Microsoft trådløs lasermus kan begynde at arbejde kun sporadisk eller kan stoppe med at arbejde helt. Hvis musen fortsætte med at arbejde, kan det fejl når du udfører opgaver som vandret rulning eller markere elementer på skærmen. Du kan foretage fejlfinding af Microsoft trådløs lasermus ved at følge en standard proces beskrevet af Microsoft.

Instruktioner

1 Test den trådløs synkronisering. Musen kan have mistet sin trådløse forbindelse til modtageren. Tryk på forbindelsesknappen på modtageren du kan synkronisere. En lys blinker på modtageren til at vise det i synkronisering tilstand. Tryk på knappen i bunden af musen, og derefter kontrollere lyset på modtageren. Hvis lyset er stabil, lykkedes synkroniseringen.

2 Test for port spørgsmål. Den trådløse modtager kan tilsluttes en defekt USB-port. Unplug modtageren, så sætter det ind i en anden USB-port. Synkronisere receiver og musen på den nye port for at se, om det har løst problemet.

3 Test for batteri spørgsmål. En svag eller defekt batteri på musen kan få det til at funktionsfejl. Fjern batterierne i mus og erstatte dem med nye batterier. Synkronisere modtageren med musen for at se, om det har løst problemet.

4 Test for interferens. Elektroniske enheder tæt på modtageren kan forstyrre kommunikationen mellem modtageren og musen. Flytte elektronik som mobiltelefoner, radioer og trådløse routere eller broer fra modtageren. Prøv at bruge musen til at se, om det har løst problemet.

5 Søge efter softwareopdateringer. Fejl forårsaget af forældede software er ofte løst i nye softwareversioner. De nyeste softwareversioner er tilgængelige på Microsofts websted. Installer alle softwareopdateringer, så gensynkronisere receiver med musen for at se, om det har løst problemet.

6 Test for computer-baseret spørgsmål. Musen problemer kan være forårsaget af problemer med en bestemt computer. Prøv den trådløse mus på en anden computer til at se, om den oprindelige computer er årsag til problemet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com