Hvordan virker en Split drejningsmoment Transmission?

November 22

Hvad er en Split drejningsmoment Transmission?

En split drejningsmoment transmission er en form for automatisk motorkøretøj transmission, hvilke er købedygtig sende magt til to separate steder på én gang, og selv kontrol hvor meget strøm sendes til hver output-kilde. Sådanne overførsler blev først opfundet til brug i helikoptere, til at styre både hoved og hale rotorerne på én gang. Men de er blevet populær med alle-hjulstræk køretøjer samt. Nye modeller indarbejde en onboard computer, der registrerer hvor meget strøm er nødvendig for i hvert drev aksel at opretholde maksimal trækkraft og justerer strømdistribution at kompensere.

Struktur

Layout af en split drejningsmoment transmission har et par centrale forskelle fra en normal automatgear. Hvor en normal transmission har et enkelt sæt af planetarisk gear tilslutning til motoren som svinghjul, har en split drejningsmoment transmission to sådanne gear sæt sidder side om side. Der er en serie af kløerne sidder mellem svinghjul og hver af gear sæt. Disse koblinger styres automatisk af en række ventiler, der åbner og lukker i forhold til placeringen af en selvstændig orientere elektromagnetisk magnetventil. To krumtapaksler emerge fra transmission, én for hver gear sæt. Hver er forbundet til et andet drev aksel, hvilket betyder en beføjelser de forreste dæk, og de andre magter de bageste dæk af et køretøj.

Hvordan virker en Split drejningsmoment Transmission?

Starter ud i første gear, vil motoren sende magt ligeligt til begge planetgear sæt. Da olie pres og motorens ydeevne øger, ventil organer kontrollerer koblinger og bremser fastgjort på centrale punkter på planetgear sæt vil engagere sig, sæt forårsager den planetgear konfigurationer til at ændre, at bringe køretøjet i andet gear. Den samme proces gentages hver gang et gearskifte opstår. På fladt terræn mens køretøjet er i bevægelse lige, er svinghjul afsendelse af lige store mængder af magt til både gear sæt, og dermed lige mængder strøm er ved at nå alle dæk. Når bilen kan vippes, enten på grund af en hård tur, eller går op og ned en skråning i vejen, de elektromagnetiske magnetventil ændringer orientering til at forblive oprejst. Fordi det er nu sat forskelligt i sin bolig, sender dette et signal til de ventiler, der er forbundet med kløerne på svinghjul. Afhængigt af den magnetventil holdning åbne nogle ventiler mens andre lukker. Dette medfører nogle koblinger til at engagere sig mens andre til at frigive, ændre fordelingen af magten går fra svinghjul til gear sæt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com