Sådan foretages fejlfinding af en Main forsynet med motorstøj

March 6

Sådan foretages fejlfinding af en Main forsynet med motorstøj

Main-bærende støj skyldes slidte hovedlejer, der er overdimensioneret eller løs på krumtapakslen, eller manglende olietryk. De vigtigste lejer kan blive båret fra alder eller kilometertal. Hvis diagnosticeret på den første forekomst og motoren er lukket ned kort tid derefter, nye lejer kan installeres og problemet løst. Hvis olietryk er årsagen, er det muligt at erstatte oliepumpe eller korrigere olietryk problemet og stadig spare håndsving. Hvis motoren er drevet til enhver tid med forsynet med støj, vil krumtapakslen tidsskrifter blive skadet, hvilket kræver en ny eller bearbejdet krumtap til at udføre en reparation.

Instruktioner

• Check olie oliepinden og sørg for, at køretøjet har nok olie.

• Kig i ventildæksel gennem olie fyldstof cap, og se om der er uforholdsmæssig meget af slam. Dette vil ikke være nødvendigt, hvis du er fortrolig med servicering af køretøjet siden ny og olien er blevet ændret på en regelmæssig basis. Mange gange olieskift blev ikke udført på en regelmæssig basis og slam har bygget så tyk under ventilen dækker at olien ikke vil returnere let til bundkarret. Der kan være tre Potter af olie eller mere under ventilen dækker fordi dræn hullerne er stoppet.

• Kontrollere motorolie for vand infiltration. En blæst toppakning kan tillade vand ind i olie, effektivt at reducere sine viskositet eller smørende egenskaber.

• Start motoren og se olietrykket måle. Der bør være mindst ti pounds af olietryk i tomgang med en varm motor. Hvis køretøjet har ingen olie gauge, installere en remote olie måler i stedet for olietryk afsender. Lad motoren varme op helt og observere olietrykket. Hvis olietrykket falder, når motoren bliver varm, er det sandsynligt, at en olietryk problemet eksisterer. Tjek af oliefilter for alder. Hvis det er nyt, kan være slidt oliepumpe.

• Lytte til motoren, mens den kører. Grab speederen sammenkobling og snap det åbne en lille mængde. Ingen grund til at race motoren--lige hurtigt rejse rpm til cirka 2.000 og frigivelse. Hvis motoren har en hård, solid banke hver gang gashåndtaget er snapped åben og går væk når gashåndtaget er udgivet, eller slag kontinuerligt, lejerne er absolut dårligt.

• Rejse og understøtte køretøjet på jack stande. Løbe motorens olie ned i drypbakken. Fjerne bundkarret, ved hjælp af passende stikket. Fjerne boltene i front vigtigste lejet og fjerne de vigtigste bærende cap.

• Aftør kladden og lejet i fælles landbrugspolitik og inspicere dem for overdreven slid. Ser på tykkelsen af kuglelejet i fælles landbrugspolitik og se, om det har en ujævn tykkelse eller nogen stor gouges. Kig på krumtapakslen journal. Der bør være nogen riller. Det kan have små ridser men så længe du ikke føler dem med en fingernegl de er som regel OK. At være sikker, Kontrollér spillerummet med plastigauge ved at tørre alle olie ud for kladden og lejet i den lavere loft.

• Placér plastigauge på lejet width-wise og geninstallere den bærende cap. Spænd det til 30 fod-pund af drejningsmoment og derefter fjerne den. Stramme hætten flader i plastigauge. Sammenlign plastigauge på papiret, det kom i tykkelse. Der er en skala på den side af papiret. Hold plastigauge op til papir gauge og matche det med skalaen. Den acceptable clearance er.001 til.003 tommer, ikke mere. Hvis regnskabsafslutningen er større skal lejerne udskiftes. Hvis krumtapakslen er scoret, skal det udskiftes så godt. Hvis der er et problem med olietryk, der skal behandles så godt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com