Sådan kontrolleres væsker i en 1997 Ford Ranger manuel Transmission

May 27

Sådan kontrolleres væsker i en 1997 Ford Ranger manuel Transmission

Kontrollere niveauet manuel transmission væske i din 1997 Ford Ranger mindst to gange årligt for at sikre fremsendelse ikke er mister væske. Selv en lille væske lækage kan være invaliderende for køretøjet over tid. Ford Ranger manuel transmission har ikke en oliepind som automatiske transmissioner; du bliver nødt til at komme nedenunder lastbilen at kontrollere væske. Ford anbefaler at bruge kun Motorcraft Mercon automatisk transmission væske i din Ranger manuel transmission.

Instruktioner

• Parkere din Ranger plandrejet marken. Hvis du parkere på en skråning, vil du ikke kunne få en nøjagtig aflæsning. Lad lastbilen køle ned i mindst 30 minutter.

• Tilgang til højre for manuel transmission sagen på en creeper. Du vil se to store bolt stik. Bunden stikket er bundproppen; Lad det alene. Den øverste stikket er filler stik. Dette er det stik, du vil fjerne for at kontrollere manuel transmission væske niveau.

• Fjerne bolt fyldstof plug med en topnøgle. Matche op hovedet med din socket sæt til at bestemme en passende størrelse. Ikke miste bolt fyldstof plug.

• Skinne en lommelygte ind i hullet. Væsken skal nå den nederste kant af fyldstof hul; Hvis væske er lavere, tilføje nok væske for at bringe det til det korrekte niveau. Tilføje tilstrækkelig væske gennem en tragt, i meget små intervaller; Dette forhindrer dig i at overfylde den sag, som kan forårsage skade. Når væsken når den nederste kant, erstatte bolt fyldstof stikket.

Tips & advarsler

  • Bære gamle arbejdstøj, når de arbejder under Ranger.
  • Lade køretøjet køle ned tilstrækkeligt reducerer risikoen for forbrændinger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com