Hvordan virker en igangsætter magnetventil?

January 19

Dele af magnetventil startere i biler

Magnetventil starter systemet i en bil er forholdsvis enkel. Det består af et batteri som systemets starttakst er stammer, som er direkte forbundet til magnetventilen. Inde magnetventilen er en pull coil (den større coil) og et hold i spolen. Spolerne er svøbt omkring en jern stemplet, der, når systemet er startet, flyttes til en kerne, hvor det gør kontakt med en kobling til den starter drev gear.

Hvordan magnetventiler arbejde i biler

Når bilen er startet, sendes spænding fra batteriet til magnetventilen. Pull-coil er i stand til at trække en masse strøm og genererer en stor magnetfelt, og er den primære dræner batteriet. Dette skaber den magnetiske kraft, der trækker stemplet ind i kernen og fuldender kredsløb mellem terminaler af batteriet. Flytning af stemplet forårsager den starter drev gear til at flytte ind i mesh med svinghjul ring gear. Dette er, hvad der forårsager motoren til at tænde. Hold-i spolen genererer en meget svagere magnetfelt og holder stemplet på plads. Dette sparer batteristrøm og forbeholder sig de fleste af batterilevetid for at starte bilen.

Fælles magnetventil problemer

De fleste køretøjet start problemer er et resultat af en mangel på aktuelle bevæger sig gennem en igangsætter magnetventil store magnetiske spolen. Når du høre en klikkende lyd, men motoren ikke vende har batteriet ikke nok liv at magnetisere den store spole og trække stemplet på plads. Flere ting kan forårsage dette. I de fleste tilfælde har batteriet ikke nok afgift til magten magnetventilen, fordi forlygterne eller andre elektriske komponenter blev efterladt på og drænet den batteriopladning. Batteri dræning kan også være forårsaget af kortslutninger i mere alvorlige tilfælde. Manglende afgift at nå magnetventilen en også være forårsaget af korroderede batteripolerne, løs kabelforbindelser eller en beskadiget positive batterikabel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com