Hvordan man kan kontrollere din satellit kabel Signal

August 12

Hvordan man kan kontrollere din satellit kabel Signal

Satellit tv giver mulighed for en seer hjemme at få nationale og internationale kabelnetværk fra en satellitsignal. For at få et godt signal fra satellit til tv, spiller flere faktorer ind herunder retning satellitten peger og eventuelle blokeringer, der hindrer signalet. Hvis din receiver har problemer med at modtage et signal, er der flere ting, der kan gøres for at kontrollere, hvis signalet udsender ordentligt, som søger at sørge for, at der ikke er forhindringer, kontrol af ledninger og genaktivering modtageren.

Instruktioner

• Kontroller, for at sørge for der er ingen hindringer i vejen for skålen. Dette kunne omfatte en gren, sne, der er bygget op i skålen eller noget, der er blevet blæst i skålen.

• Tjek alle de ledninger og forbindelser, der løber fra modtageren ind i væggen for at sørge for de ikke er løs.

• Tjekke signalstyrken gennem fjernsynet. Satellit-udbydere kan variere i deres anvisninger på hvordan man kan kontrollere signalstyrken, men generelt skal begynde ved at trykke på knappen "menu". Kigge efter en indstilling, der omfatter opsætning af systemet og derefter en mulighed for at se signalstyrken. Hvis alle signaler er på fuld styrke undtagen én, er der muligvis et problem med udbyderen i stedet for din parabol.

• Nulstil modtageren ved at koble det fra stikkontakten. Vente 10 til 15 sekunder og sætte modtageren tilbage i forretningen. Tænd modtageren og vente med at se, om problemet løser sig selv.

• Ringe til din parabol udbyder hvis et problem eksisterer stadig. Virksomhedsrepræsentant du taler med bør kunne få adgang til din modtager gennem virksomhedens system for at se, hvor stærk signalet sendes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com