Samsung Printer vedligeholdelse

June 4

Vedligeholdelse af en printer ikke kun holder de dokumenter du udskrive søger skarpe og ren, men kan også maksimere livscyklus af denne printer. Enkle trin som korrekt pleje af tonerkassetten, at holde støv fra bygning på ydersiden af printeren og rengøring indersiden af maskinen kan holde printeren kører på et optimalt niveau for lang tid.

Uden for rengøring

Med en printer som Samsung SCX-4500W er rengøring ydersiden af maskinen en nem og tid-effektive projekt. Printeren er firkantede og har ikke en masse små sprækker til at rense. Printerens ydre kan opretholdes ved blot at bruge en blød klud og lidt vand. De vigtige ting at huske er at tørre printeren tør efter rengøring fjerne eventuelle overskydende fugt og ikke at bruge rengøringsmidler, der indeholder en masse alkohol, som kan forårsage skade på printeren.

Indvendig rengøring

Støv ophobes ikke kun på ydersiden af printeren, men. Indersiden er lige så modtagelige til støv som ydersiden er, og også samler små stumper af papir og blæk partikler. Disse elementer kan ikke alene medføre en hel rod, men kan også påvirke kvaliteten af dit udskrevne dokumenter med pletter og striber. Dette er lidt mere tricky end blot aftørring ned udenfor, men det er stadig en forholdsvis simpel proces. Det vigtigste skridt er at fjerne blækpatronen og tørre nogen støv og spildt toner fra hulrum hvor patronen sidder. Dette vil holde disse ting fra bygning på patronen og bidrage til at minimere problemer med udskriftskvaliteten.

Scanner rengøring

Hvis du scanner eller kopierer en masse dokumenter, er det i din bedste interesse at holde glasoverflade af printerens scanner rent. Ved hjælp af en blød klud eller køkkenrulle og en lille smule vand kan du holde snavs, støv og striber af scanning overfladen og holde dine kopier og scanninger ser sprød. Som med rengøring printerens yderside, er det vigtig at tørre eventuelle overskydende fugt ud af scanneren efter rengøring.

Toner vedligeholdelse

Tonerpatronerne er en følsom flok. For meget udsættelse for høje temperaturer, lys og fugtighed er ikke godt for dem og kan reducere antallet af udskrifter kan du forvente at få fra dem. Samsung antyder lagring patroner i samme område som printeren, forudsat at området ikke er mere end 104 grader varm, ikke i direkte sollys og ikke har ekstreme ændringer i temperatur eller fugtighed. Du kan også udvide livet for en tonerkassette ved at omfordele toner i sin patron, hvis du bemærker udskriftskvaliteten faldende. Dette gøres ved at fjerne blækpatronen fra printeren og blidt rokkende det side til side. Dette er dog kun en midlertidig løsning, indtil det er tid til at udskifte patronen helt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com