Opsætning af Computer ledninger

January 30

Opsætning af Computer ledninger

Computere er et vigtigt stykke udstyr, du sandsynligvis bruger dagligt og i mange aspekter af dit liv, og opsætning af computer ledninger er noget, som du simpelthen ikke kan undgå, hvis du ejer en. Flytter en computer, opgradere en monitor, erstatter en mus, du installerer et trådløst tastatur, er erstatter en netledning, etc. blot nogle af de opgaver, der er involveret med computer ledninger. Aldrig være dårligt stillede eller handicappede ved manglen viden i opsætning af computer ledninger. Opsætning af computer ledninger er hurtig og nem, når du lære grundlæggende.

Instruktioner

1

En stikkontakt i væggen

Placer Uninterruptible Power Supply (UPS) til inden for rækkevidde af en stikkontakt i væggen, men sæt ikke UPS'EN ind i stikkontakten.

2Opsætning af Computer ledninger

Strømforsyningsledning

Sæt den mandlige ende af computer strømforsyningsledning til UPS-enheden, og derefter sæt hunkønsenden på bagsiden af konsollen computer. Form af hunkønsenden af netledningen skal matche form af slot på den øverste bagerste del af computer-konsollen.

3

VGA-port

Tilslut skærmen til computer-konsollen. Monitor kabel er tilsluttet på bagsiden af konsollen ved hjælp af et 15-benet VGA-stik, der forbinder til VGA-porten bag på konsollen. Form af VGA-stikket er den samme som formen for VGA-porten bag på konsollen. Kontroller, at kablet passer nøjagtigt ind i havnen før skubbe det at undgå at bøje benene.

4Opsætning af Computer ledninger

Tilslut strømforsyningskablet af skærmen til UPS'EN. Monitor magt leverancer kabler er standard tre-ben mandlige stik, der er sluttet direkte til en stikkontakt eller til en UPS.

5Opsætning af Computer ledninger

Sæt musen wire i bagsiden af konsollen. Musen er forbundet med en ledning, der løber fra musen og slutter med en runde 6-pin grønne PS/2 port stik. Musen forbinder direkte til den øverste bagerste del af konsollen via den PS/2 port, som også er en 6-hullers cirkulære beholder, der er som regel den samme farve som mus PS/2 stik. En USB-mus kan tilsluttes direkte til en USB-port på konsollen.

6Opsætning af Computer ledninger

-Tastaturstik

Slut tastaturet til konsollen computer. Tastaturet forbinder til konsollen computer via en runde 6-pin PS/2 stik. PS/2-stikket fra tastaturet sluttes til PS/2-porten placeret ved siden af museport på den øverste bagsiden af konsollen. Både stikket og havnen er farvet lilla.

7Opsætning af Computer ledninger

Internetkabel med RJ45-stik

Tilslut Internet-kabel. Computeren opretter forbindelse til internettet via en internetkabel med klar plast stik i begge ender kaldes RJ45-stik. Tilslut den ene ende af Internet-kablet til Ethernet-porten bag på konsollen. Ethernet-porte ligne oversize telefon stik. Tilslut anden enden af internetkabel Internet modem eller router.

8Opsætning af Computer ledninger

Computerhøjttalere

Slut højttalerne til konsollen. Højttalerkablerne har normalt 1/8-inch stereo mini-jack stik, som er tilsluttet på bagsiden af konsollen. Se nærmere på de farvede stik på bagsiden af konsollen. Højttaler stik på bagsiden af konsollen computer er typisk præget af et symbol, der ligner en højttaler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com