Hvordan at komme til din hurtigopkald på en Samsung indtryk

July 21

Forstå hvordan du kan bruge hurtigopkald på din smartphone kan skære ned den tid, det tager at rode gennem alle dine kontakter for at finde de mennesker, du kalder oftest. Hvis du har en Samsung indtryk, kan du tilføje op til fem hastighed ringe numre til Top fem (hurtigopkald) widget, som er tilgængelig fra telefonens startskærm.

Adgang hastighed urskive

Hurtigopkaldsnumre på Samsung indtryk er gemt i Top fem (hurtigopkald) widget. Før du kan få adgang til widget nemt, skal du tilføje Top fem-widget til din startskærm. For at gøre dette, åbne widgetlinjen fra Standby-skærmen og trække den "Top fem (Speed Dial)" ikonet på din startskærm. Tryk på den "Top fem (Speed Dial)" ikonet for at åbne hurtigopkaldslisten. Tryk på navnet på kontaktpersonen til at placere et opkald til denne person.

Tilføj kontakt til hurtigopkald

Hvis Top fem hurtigopkaldslisten har i øjeblikket ledige stillinger, kan du udfylde dem ved at tilføje kontakter på listen over kontaktpersoner gemmes i indtrykket-adressekartoteket. Du kan tilføje en kontakt, start ved at trykke på "Kontakter" på skærmen Standby. Touch "Kontakter" pull-down pilen i øverste højre hjørne af skærmen, så tryk på "Foretrukne." Tryk "Add" og derefter på den kontakt, du vil føje til hurtigopkaldslisten.

Fjerne kontakter fra hastighed urskive

Hvis Top fem hurtigopkaldslisten er fuld, og du vil tilføje en ny kontakt til det, skal du først fjerne en af de nuværende hastighed urskive kontakter. For at gøre dette skal starte ved at røre ved "Kontakter" på skærmen Standby. Tryk på "Kontakter" pull-down pilen i det øverste højre hjørne af skærmen og vælg "Favoritter." Tryk på "Fjern" og tryk derefter på markeringen i afkrydsningsfelterne ud for navnene på de kontaktpersoner, du vil fjerne. Tryk på "OK" for at fjerne de markerede kontaktpersoner Top fem på listen.

Yderligere oplysninger

Før du konfigurerer Top fem listen, kan du trykke på tasten "1" på de indtryk tastatur for at ringe op til nummeret til din telefonsvarer.

Hvis en kontaktperson har flere telefonnumre, standardnummeret kontaktpersonens når føjet til Top fem hurtigopkaldslisten.

Du kan ringe op til kontakter næsten så hurtigt via kontakter app som du kan via Top fem app. For at kalde folk via denne metode, tryk på "Kontakter" ikonet på din startskærm, touch vender nedad pilen i øverste højre hjørne og tryk derefter på "Favoritter." Tryk på det grønne telefonikonet ud for den kontaktperson, du vil kalde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com