Sådan spiller iPod i en Acura

February 20

Sådan spiller iPod i en Acura

En iPod er en stor forbedring, for at den aflytning erfaring i din Acura, som du kan bære et stort sortiment af sange, og også eliminerer den rod, der kan være forårsaget af en rod af cd'er. Der er en række adaptere, der kan bruges til at bygge bro over kløften mellem iPod og den Acura stereo. Hvilke adaptere, kan du vælge fra varierer afhængigt af stereo i Acura.

Instruktioner

• Erhverve en kassette bånd adapter. Hvis din Acura har en kassetteafspiller, er dette den bedste bang for din sorteper. Sætte tape enden af adapteren til båndoptager, og slut anden enden til iPod. Spille iPod normalt. IPod audio vil spille gennem den Acura stereo som om det legede en tape.

• Erhverve en FM-senderen. De varierer i pris fra ca $20 til $100, afhængigt af funktionerne, og afhængigt af, om du vælger at bruge en specielt designet til din iPod. Det vil sende signalet fra iPod som en energibesparende FM radiostation, der kan blive opfanget af Acuras antenne. For de bedste resultater, vælge en station med masser af statisk, som betyder din lytter ikke vil blive afbrudt af en faktiske FM radiostation broadcast.

• Købe en hjælpeansatte input kabel. De fleste bil stereo specialister gennemføre dem, og mange vil installere dem gratis med køb. Kablet forbinder ind i bagsiden af din Acura stereo, og løber ind i køretøjets kabine. Du kan tilslutte den til hovedtelefon-indgang på iPod når som helst du ønsker at bruge den. En hjælpeansatte input kabel producerer næsten perfekt lyd når det bruges på denne måde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com