Sådan ændres en Jeep forret

March 17

Sådan ændres en Jeep forret

Ændre startmotoren i din Jeep er en store gør det selv-projekt for novice hjem mekaniker, og du vil gemme skulle betale en stor reparation regningen for en simpel job. Nye startere er tilgængelige fra forhandleren eller en auto dele butik eller du kan købe en ny producerede eller anvendte enhed til din Jeep. Brugte startere er tilgængelige fra bjærgning værfter men ikke bære en stor del af en garanti og re fremstillede enheder er tilgængelig fra mange Autodele butik. De normalt har en garanti på dem og er lidt billigere end nye startere.

Instruktioner

• Fjerne negative batterikabel fra terminalen på batteri med en skruenøgle. Sætte wiren til side og sørg for, at det ikke kan komme tilbage i kontakt med batteriet mens du er under lastbilen.

• Rejse Jeep fra jorden med en donkraft og støtte det på et sæt af jack stande. Find de to ledninger forbindelser på bagsiden af starteren. Starteren ligger nederst bag på passagersiden af motoren. Fjerne møtrikkerne med en skruenøgle og skub kabler ud af stikkene.

• Finde og fjerne den nederste starter montage bolt og fjerne det med en fatning og skralde. Find øverste montage bolt og fjerne det med en fatning og ratchet samtidig støtte starteren. Sænke starter fra motorrummet og sæt det til side for nu.

• Løft den nye starter på plads under Jeep og skub det ind i åbningen på bell boliger. Installere top montering bolt hånd stramt for nu. Installere den lavere montering bolt i hånden så stramme begge bolte med en fatning og skralde.

• Installere de to ledninger stik på studs på bagsiden af starteren efterfulgt af fastholde nødder. Knopperne er to forskellige størrelser og stikkene vil også være forskellige, så det er nemt at se, hvilke wire passer hvor. Spænd møtrikkerne på studs med en skruenøgle.

• Støtte jeepen med en jack og fjerne jack stande. Sænke Jeep til jorden og geninstallere negative batterikabel på batteriet terminal.

Tips & advarsler

  • Starteren er tungt og vil falde hurtigt, når monteringsbolte er fjernet. Pas på ikke at tabe det, når du fjerner det fra bell boliger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com