Hvordan du udskifter en hoved pakning på 3,8 Ford

November 18

Hvordan du udskifter en hoved pakning på 3,8 Ford

Udskiftning af Toppakning på 3,8-liters Ford V-6 motor tager et spørgsmål om minutter når topstykket er fjernet. Adgang til topstykke bolte for at fjerne den og installere en ny toppakning er en anden sag. Jobbet kræver fjernelse af komponenter og motordele, der hindrer deres adgang til hovedet. Den bedste måde er ved hjælp af reparationshåndbog for dit køretøj og ved at fortolke oplysningerne på din egen måde. Reparationsmanualer dækker mange aspekter af en udskiftning, og visse skridt kan hoppet ved at anvende din mekaniske ekspertise.

Instruktioner

Fjernelse af topstykket

• Afmontér batteriet kabler fra batteriet. Dræn radiator kølervæske i en balje og overføre kølevæske til en forseglet beholder til bortskaffelse. Fjerne bolte på hver side af motoren hood hængsler. Spørg en assistent til at hjælpe løfte hætten og sæt den til side.

• Læs procedurer i reparationshåndbog for at fjerne et topstykke. Den 3,8 motor har et hoved, højre og venstre. Oftest er betegner rust på den ene side af motorblokken en dårlig toppakning. Fjerne ventildæksel og valve cover pakning på siden af V-6 motor.

• Trække tre stik ledninger ud tre tændrør på hovedet. Fjerne udstødning header bolte fra topstykket. Træk overskriften fra siden af motoren og kassér individuelle udstødning manifold pakninger.

• Fjerne luften renere fra karburatoren. Fjern brændstof linje, vakuum linjer, choker ledninger og gashåndtag kobling fra karburatoren. Tage karburatoren off indsugningsmanifolden.

• Mark positionen af distributør på indsugningsmanifolden for reference. Fjerne distributøren og lægge den til side. Det er ikke nødvendigt at fjerne tændrør ledninger fra distributør cap.

• Fjern de bolte, der holder indsugningsmanifold til højre og venstre cylinder hoveder. Fjern indsugningsmanifold og kassér de højre og venstre mangfoldige tætningsmateriale.

• Undersøge området omkring topstykke. Afgøre alle komponenter, som skal fjernes, så du kan få adgang til og fjerne topstykke, servostyring pumpe og bælte eller klimaanlæg og bælte. Afbryd alle ledninger eller EGR-røret, der kan være i vejen og lægge det til side.

Installation af hoved pakning

• Løsn og fjern topstykket bolte fra toppen af topstykket. Løft hovedet og rocker arm forsamlingen off toppen af motoren. Fjerne den gamle toppakning fra toppen af flaskerne.

• Rense toppen af cylindre og undersiden af topstykke til at fjerne gamle pakningsmateriale. Gøre dette ved hjælp af en spartel og en wire wheel vedhæftet fil i en elektrisk boremaskine.

• Placer den nye topstykke pakning på flaskerne, og sørg for "Top" og "Front" markeringer på pakningen er korrekte. Geninstallere topstykke på toppen af den nye pakning. Drejningsmoment hovedet bolte i raekkefoelgen i din reparation manual.

• Vedhæfte udstødning manifold header og omfatter den nye pakning fra sættet. Geninstallere indsugningsmanifold og omfatter de nye indtag pakninger fra sættet. Vedhæfte den resterende komponenter, slanger og ledninger i omvendt rækkefølge i, som fjernes. Omfatte den nye ventil dækker pakning, når montering af ventildæksel.

• Fylde køleren med friske kølervæske før start af motoren. Spørg en assistent til at hjælpe holdning og vedhæfte motoren hood på hængslerne.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com