Hvordan du udskifter en Mustang Vinyl Hardtop

February 26

Vinyl hardtops har en vinyl ark placeret over metal toppen af en bil. De give udseendet af en cabriolet, men toppen er solide og stabile som en regelmæssig hardtop. En vinyl hardtop var en af indstillingerne på tidlige Mustangs. Udskiftning af vinyl hardtop på din Mustang er en forholdsvis ligetil proces, der kræver grundlæggende værktøjer du sandsynligvis allerede har. Du bør kunne erstatte vinyl hardtop på din Mustang på mindre end en dag.

Instruktioner

• Fjerne alle trim dækker vinyl omkring toppen af bilen. Du kan brug for en skruetrækker hertil, eller blot bruge en spartel til at skrælle trim fra vinyl. Hvis de trim stykker er rustne, erstatte dem med nye trim stykker købt fra en Mustang dele butik.

• Opvarme overfladen af vinyl med en varmepistol. Bruge en spartel og dine hænder til at skrælle den oprindelige vinyl top fra toppen af Mustang. Hvis der er nogen rust på toppen af bilen, skal du bruge en slibning hjulet for at slibe det. Male toppen af taget med rust-hæmmende maling. Gøre det muligt malingen til at tørre i to timer.

• Find sømmene i den nye vinyl top. Juster sømme med lille punch mærker på glas kanaler omkring den Mustang vinduer. Disse er guide til sømmene, der vil hjælpe dig med installationen.

• Anvende spray lim til toppen af bilen. Placer vinyl top over bilen, og line sømmene op i de rigtige steder. Glatte toppen ud fra midten af ganen mod siderne. Tilføj mere lim som nødvendig for at opnå et stærkt bånd.

• Trim eventuelle overskydende vinyl, der hænger over vinduerne med et barberblad. Du kan efterlade en lille overskydende vinyl for fleksibilitet. Trim vil skjule en lille mængde af overskydende vinyl. Klip små slidser langs kanterne af vinyl til at hjælpe dem med at folde stramt over buet rum. Spalterne vil være skjult af trim stykker.

• Bruge en spartel til at skubbe vinyl i drop skinnerne af Mustang. Tryk på vinyl bag forruden molding klip. Flytte de trim stykker omkring vinyl top. Vedhæfte den originale skruer, eller nye skruer, hvis de originale var rustent.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com