Hvordan med ledning telefon headset arbejde?

March 8

Hvordan med ledning telefon headset arbejde?

Ledning telefon headset stik i mobiltelefon eller jord linje telefonerer nemlig hænder-omkostningsfrit gerning. Hvis du har en headset designet til brug på en bestemt mobiltelefon, vil du kun kunne bruge den med denne type af telefonen. Universal trådede headset kan bruges med alle telefoner, hvilket gør dem et godt valg, hvis du vil bruge den samme headset for flere telefoner.

Grundlæggende

En kabelforbundet headsettet ser ud og virker meget som hovedtelefoner. Telefon headset kommer i to størrelser, stik: 2,5 eller 3,5 mm. 2.5 mm stik passer de fleste mobiltelefoner, mens 3,5 mm stik passer standard hovedtelefonstikket på smartphones. Indsæt headsetstikket i stikket på din fastnet eller mobiltelefon. Lyden er sendt og modtaget via højttaler og mikrofon i headsettet. Øretelefoner med en indbygget mikrofon er også betragtes som headset.

Komponenter

Minimum består en trådede headset af et stik stik, en ledning, en hidkalde knap til at starte og afslutte opkald, en øresnegl og en mikrofon. De fleste headset har også et klip på wire vedhæfte det til dit tøj. Ud over grundlæggende har de fleste headsets støjreducerende kapacitet til at reducere statisk og baggrundsstøj under opkald, og ofte en mute-knap og volumen kontroltaster ved siden af knappen til Opkaldsstyring. Tryk på disse knapper for at justere lydstyrken og svar, mute eller afslutte et opkald.

Mono vs Binaural

Telefon headset kommer i to stile og hver leverer en lidt anderledes oplevelse. Et mono headset har kun én ørepropper eller modtager. Det har slidt over øret med en ørekrog eller knyttet til en hovedbøjle-stil indehaveren. Mikrofonen kommer fra ørepude og lyd leveres som det er i almindelige telefonrør. Binaural headsets er hovedtelefoner med en vedhæftet mikrofon, ofte brugt i støjende miljøer til at forbedre opkald klarhed.

Batterier og forstærkere

Professionel kvalitet med ledning telefon headset ligesom dem, der anvendes i callcentre ofte kræver batterier til magten en stemme forstærker. Stemme forstærkere arbejde enten internt fra headsettet eller en i separate vedhæftede forbindelse mellem telefonen og den trådede headset. Hvis headsettet har en forstærker, Udskift batterierne hvis lydkvaliteten forringes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com