Hvordan man opdele et Coax Signal

August 21

Hvordan man opdele et Coax Signal

Et coax, forkortelse for koaksial, kabel udsender høje frekvenser fra en central communicator til dit tv til at give dig adgang til sine stationer. Der er et par forskellige grunde hvorfor du skal opdele en coaxial signal. Opdeling giver dig mulighed at gøre ting som installere en Internet modem, der bruger din kabel service eller give signal til et fjernsyn i et tilstødende lokale. På trods af hvordan du bruger den anden forbindelse, vil kvaliteten af spredte signalet stadig opretholdes. Det er en temmelig enkel proces, og kræver ikke megen forberedelse.

Instruktioner

Installere splitteren

• Løsne coax-kabel fra den indgående forbindelse på bagsiden af TV'et ved at dreje møtrik på forbindelsen mod uret. Sørg for at du udrede ledningen fra nogen andre, der kan være bosiddende bag dit tv. Du vil bemærke, at denne ende af ledningen har en lille fremspringende ledning. Dette er den "mandlige" ende af ledningen. Vær sikker på, at denne tråd ikke bøje under installationen, da det kunne ødelægge det signal, der overføres gennem ledningen.

• Fastgør den unhooked ende op på coax splitter input forbindelse og drej møtrikken uret at stramme.

• Tilslut en mandlige ende af en af de ekstra ledninger til en output-forbindelse på splitteren. Drej møtrikken på ledningen uret at stramme forbindelsen.

• Placere løstliggende slutningen af den ekstra ledning fra trin tre på input kabel-forbindelse på bagsiden af tv'et. Stramme forbindelsen ved at dreje møtrik på ledningen med uret. Dette trin erstatter den coaxial signal til tv, forlader du en åben sekundære afsætningsmulighed for at videresende signalet til en anden enhed.

Give Signal til en anden enhed

• Brug 3/8 twist drill bit og bore et hul gennem væggen lige over baseboard til rummet (hvis enheden er i et tilstødende rum). Hvis hullet ikke er stor nok til den ende af kablet til at passe gennem, bore gennem igen mens meget lidt at trykke på indvendigt kant af hullet med smule. Gentag dette trin, indtil kablet passer gennem væggen.

• Fastgør den mandlige ende af din anden ekstra kabel til ekstra signal outlet og drej møtrikken på ledningen uret at stramme forbindelsen.

• Skubbe løstliggende slutningen af snoren gennem hullet i væggen. Tilslut løstliggende udgangen til input-forbindelse på bagsiden af enheden. Drej møtrikken på kablet med uret for at sikre.

Tips & advarsler

  • Gøre denne procedure kun indenfor din bopæl, hvor du betaler for tv-tjeneste. Det er ulovligt at gøre noget andet.
  • Hvis du lejer, kan du bede om tilladelse, før du bore huller i din udlejer væg eller spørge hvis han eller hun kunne gøre det for dig.
  • Du skal sikre, at de fremspringende ledninger på kablerne ikke bøje eller rive. Denne tråd er, hvad giver det coaxial signal til at nå frem til din enhed.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com