Hvordan du udskifter Center Link på en 1988 Chevy Silverado

January 16

I 1998 Chevy Silverado er bygget på C/K General Motors lastbil platform. Det er tilgængelig i en række cab konfigurationer såvel som i to-hjulstræk, og fire-hjulstræk. Alle Silverados brug center links til styretøjets fingrene på forhjulene. Linket center bruger slips stænger med kugleled tilslutning til styretøjets fingrene, så det kan flex med lastbilen. Over tid kan linket center bryde og skal udskiftes.

Instruktioner

• Parkere bilen på en plan overflade i en placering, der er fri for trafik hvor du har masser af plads til at arbejde omkring den forreste ende. Placere lastbilen i Park og trække nødbremsen før slukke lastbilen. Frakobl den sorte ledning fra batteriet. Jack forsiden af lastbil op med bil-stik og lavere køretøjet på jack står

• Find linket center, der forbinder de to forreste styretøj knoer. Brug en skruenøgle til at løsne slips stang på den rigtige første. Skru bunden kop joint i hånden. Derefter skru bunden kop joint fra venstre side af linket center. Trække linket center fra under lastbilen og bruge en gummihammer til at banke kopper ud bolde på hver ende af linket center.

• Banke cup leddene på bolde på det nye center link med en gummihammer. Derefter elevator i højre side af midten link og skru den rigtige kop fælles tilbage i slips stangen i hånden. Derefter løft venstre side og skrue i venstre cup joint i hånden. Når det nye center link understøttes, bruge skruenøglen til at stramme tie rod cup leddene.

• Bruge jack for at sænke lastbilen ud af jack stande. Har en ven, se forhjulene når du drejer rattet for at sikre de begge vender i samme tempo. Hvis ikke, så efterspænde slips stænger med en skruenøgle.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com